Η 26χρονη ηθοποιός, Κάρεϊ Μάλιγκαν και ο 25χρονος Μάρκους Μάμφορντ του βρετανικού συγκροτήματος Mumford & Sons παντρεύτηκαν.

Το ζευγάρι έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια φάρμα στο Σόμερσετ της Μεγάλης Βρετανίας ενώπιον 200 προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων στενοί συγγενείς και φίλοι.

Η εφημερίδα Daily Mail αναφέρει ότι μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν οι ηθοποιοί Σιένα Μίλερ, Τζέικ Τζίλενχαλ και Κόλιν Φερθ.

Οι νεόνυμφοι ήταν φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια και επανασυνδέθηκαν ως ενήλικες. Έπειτα από πέντε μήνες σχέσης ο Μάρκους Μάμφορντ έκανε πρόταση στην Βρετανίδα ηθοποιό τον Αύγουστο του 2011.

Το νεαρό ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ελάχιστες ήταν οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί.

Ωστόσο δημοσίευμα του βρετανικού τύπου είχε αναφέρει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι το ζευγάρι σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά την εκκλησίας σύντομα, προσθέτοντας ότι η τελετή θα γίνει στη Μεγάλη Βρετανία διότι «είναι το μέρος απ’ όπου προέρχονται οι οικογένειες και των δύο».

Η Μαλιγκαν που συμμετέχει μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Καπριο στην κινηματογραφική εκδοχή του «The Great Gatsby» του σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν υπήρξε ζευγάρι για αρκετά χρόνια με τον Αμερικανό ηθοποιό Σια Λεμπόφ, με τον οποίο χώρισε το 2010, ενώ στα τέλη του ίδιου χρόνου ο Μάρκους Μάμφορντ από την πρώην αγαπημένη του, την τραγουδίστρια Λόρα Μαρλινγκ.