Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της οικογένειας Τζολί-Πιτ στα νησιά Γκαλαπαγκος, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου πραγματοποιήθηκαν για τον εορτασμό των αρραβώνων του λαμπερού ζευγαριού, η Αμερικανίδα σταρ συνεχίζει το ανθρωπιστικό της έργο.

Εχθές Κυριακή 22 Απριλίου η Αντζελίνα Τζολί -που εκτός από Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες διατελεί πλέον και ειδική απεσταλμένη του επικεφαλής της υπηρεσίας αυτής, Αντόνιο Γκουτέρες, εκπροσωπώντας τον σε διπλωματικό επίπεδο- βρέθηκε στο Εκουαδόρ όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Ρικάρντο Πατίνο.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της έναρξης της εκστρατείας «Thanks Ecuador» του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για του πρόσφυγες, σε αναγνώριση του έργου της χώρας των Άνδεων στην υποστήριξη των προσφύγων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Εκουαδόρ είναι η χώρα της λατινικής Αμερικής με τον μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων.

Η 37χρονη ηθοποιός -που έχει βρεθεί στο Εκουαδόρ άλλες δύο φορές- ήταν ντυμένη λιτά με ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο τοπ, ενώ φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή τόσο κατά την διάρκεια των συναντήσεών της με πρόσφυγες από την Κολομβία που ζουν και εργάζονται πλέον στο Εκουαδόρ, όσο και με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας.