Καρατζαφέρης: «Είμαστε το κόμμα της επιλογής και της ευθύνης»

Στην κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών για τη χώρα αλλά και για τη δημοκρατία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης σε ομιλία του προς τους υποψήφιους και τα στελέχη του κόμματός του.

Στην κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών για τη χώρα αλλά και για τη δημοκρατία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης σε ομιλία του προς τους υποψήφιους και τα στελέχη του κόμματός του.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ καταφέρθηκε κατά του ΠαΣοΚ και της ΝΔ μιλώντας για «κατεστημένα κόμματα που κυβέρνησαν από το 1974».

«Είναι εξαιρετικά κρίσιμες αυτές οι εκλογές», είπε ο κ.Καρατζαφέρης ο οποίος επισήμανε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης «μπορεί να περιπλέξει την ήδη βαριά περιπλεγμένη κατάσταση. Και αυτό θα συμβεί εάν επιτρέψουμε ο κόσμος να πάει στην κάλπη με θυμό».

Προϊόντος του χρόνου και πλησιάζοντας στην 6η Μαΐου, συνέχισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, «αυτός ο θυμός θα υποχωρήσει και θα δώσει τη θέση του στη λογική ερμηνεία των πραγμάτων, που σημαίνει ότι την επόμενη μέρα η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί ασφαλώς. Εάν πετύχουμε και πείσουμε όσο μπορούμε περισσότερους Ελληνες ότι ο δικαιολογημένος θυμός δεν έχει θέση μέσα στην κάλπη, τότε είναι σίγουρο ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θα μπορεί να αισιοδοξεί για εξαιρετικά καλύτερα αποτελέσματα από εκείνα που είχε ο καθένας στο μυαλό του».

«Είμαστε το κόμμα της επιλογής και της ευθύνης», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε το κόμμα της διαμαρτυρίας. Δεν είμαστε το ακραίο κόμμα της κατεδάφισης. Είμαστε ένα κόμμα τολμηρό, ένα κόμμα που ξέρει να λέει «όχι» όταν βλάπτονται τα εθνικά συμφέροντα. Ταυτοχρόνως όμως, αποδείξαμε εν τοις πράγμασι ότι ξέρουμε να κάνουμε επωφελείς προτάσεις για την χώρα».

Υπογράμμισε τέλος ότι ο ίδιος είχε πολύ μεγάλο αριθμό παρεμβάσεων στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ των ελληνικών θεμάτων έναντι της περιορισμένης παρουσίας του προέδρου της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk