Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά. Για όλα φταίει ο αρχηγός της οικογένειας. Παλαιάς, ως φαίνεται, κοπής σύζυγος η κυρία Βίκυ Σταμάτη, μπορεί να απολάμβανε την πολυτελή ζωή που της παρείχε ο Ακης Τσοχατζόπουλος αλλά δεν ήξερε, δεν ρωτούσε, δεν ασχολούνταν. Ετσι τώρα που ο «κουβαλητής» πληρώνει τον… υπερβάλλοντα ζήλο του με τον εγκλεισμό του στον Κορυδαλλό, η ανύποπτη μέχρι πρότινος σύζυγος δηλώνει: «Σε κάθε είδους οικονομική δραστηριότητα ή περιουσιακή διαχείριση που αφορούσε την οικογένεια που δημιούργησα με τον Απόστολο Τσοχατζόπουλο

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά.

Για όλα φταίει ο αρχηγός της οικογένειας. Παλαιάς, ως φαίνεται, κοπής σύζυγος η κυρία Βίκυ Σταμάτη, μπορεί να απολάμβανε την πολυτελή ζωή που της παρείχε ο Ακης Τσοχατζόπουλος αλλά δεν ήξερε, δεν ρωτούσε, δεν ασχολούνταν. Ετσι τώρα που ο «κουβαλητής» πληρώνει τον… υπερβάλλοντα ζήλο του με τον εγκλεισμό του στον Κορυδαλλό, η ανύποπτη μέχρι πρότινος σύζυγος δηλώνει: «Σε κάθε είδους οικονομική δραστηριότητα ή περιουσιακή διαχείριση που αφορούσε την οικογένεια που δημιούργησα με τον Απόστολο Τσοχατζόπουλο (ανεξαρτήτως του χρόνου συνάψεως γάμου), συμπεριλαμβανομένης και της αγοραπωλησίας του σπιτιού στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ουδεμία συμμετοχή είχα». Κατά τα άλλα, να υποθέσω ότι τον έχει κορόνα στο κεφάλι της;

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Ας περάσουμε όμως από τον οικογενειακό στον προεκλογικό στίβο, έτσι, για ποικιλία: η υποψήφια με τον ΛΑΟΣ ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα δήλωσε: «Εγώ θέλω ο άλλος να με κοιτάζει στα μάτια και να έχει δύναμη» και εξήγησε ότι αυτό το βρήκε στον Γιώργο Καρατζαφέρη. Βαθιά πολιτικά τα κριτήριά της.

* «Η σχέση μου με το ΠαΣοΚ, που έκλεισε τον κύκλο της, αρκετό καιρό πριν, είχε τα καλά και τα άσχημα μιας ερωτικής σχέσης» συνέχισε η πάλαι ποτέ σταρ της βιντεοκασέτας: «Υπήρξε παθιασμένη, όταν για πρώτη φορά κατέβηκα σε δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό του Χρήστου Σαλαλέ στο Κερατσίνι και κατέληξε με πίκρες, όταν διαπίστωσα ότι το ΠαΣοΚ τού σήμερα δεν είναι ίδιο με αυτό που αγάπησα». Και τη στιγμή εκείνη, εμφανίστηκε ο… τρίτος άνθρωπος «ένας άνθρωπος αυθεντικός, που σου δίνει το χέρι και έχει ψυχή» – δηλαδή ο Καρατζαφέρης. Ούτε σε «Αρλεκιν»!

* Το άλλο το μάθατε; Τα πολιτικά κόμματα θα λάβουν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, πλέον της τακτικής επιχορήγησής τους, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τα έξοδα των εκλογών. Γιατί λεφτά υπάρχουν!

* Υπάρχουν; Για ορισμένους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk