Εκδήλωση του IFITT για τον τουρισμό στο Ηράκλειο

Εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης διοργανώνει το ελληνικό παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την τεχνολογία σε ταξίδια και τουρισμό (International Federation for IT in Travel and Tourism – IFITT) στα πλαίσια των εκδηλώσεων τοπικού χαρακτήρα που προσπαθεί να πραγματοποιήσει. Η εκδήλωση διοργανώνεται την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012, από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Lato Boutique Hotel

Εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης διοργανώνει το ελληνικό παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την τεχνολογία σε ταξίδια και τουρισμό (International Federation for IT in Travel and Tourism – IFITT) στα πλαίσια των εκδηλώσεων τοπικού χαρακτήρα που προσπαθεί να πραγματοποιήσει. Η εκδήλωση διοργανώνεται την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012, από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Lato Boutique Hotel, και κύρια θέματα συζήτησης θα είναι οι σύγχρονες τάσεις στρατηγικής προώθησης και επικοινωνίας στην τουριστική βιομηχανία, η αλληλεπίδραση με τα Social Media και η μετάβαση του τουριστικού προϊόντος στην οικονομία της εμπειρίας.
Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι κ.κ. Δ. Μπούχαλης καθηγητής στο International Centre for Tourism & Hospitality Research, School of Tourism Bournemouth University και πρόεδρος του IFITT International, Δ. Σερίφης, Business Development Director Nelios.com και πρόεδρος του IFITT Greece και Μ. Λιαπάκης, Managing Director Eyewide. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Ο οργανισμός ΙFFIT είναι ως επί το πλείστον βασισμένος στο Ιντερνετ, αλλά έχει και καταχωρημένη έδρα στο Ινσμπουργκ της Αυστρίας. Ιδρύθηκε το 1997 και είναι ένας από τους παλαιότερους οργανισμούς του τουρισμού στον κόσμο και της τεχνολογίας των μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Στόχος του είναι να επικοινωνήσει με τους ενδιαφερόμενους του eTourism και να αναπτύξει την καινοτομία, την έρευνα και τη γνώση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk