Πλήθος λαμπερών σταρ έδωσε εχθές βράδυ -Τρίτη 17 Απριλίου- το παρών στο καθιερωμένο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Ανώτατο Δικαστικό Μέγαρο (The State Supreme Courthouse) στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της έναρξης του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα (Tribeca Film Festival).

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι συν-ιδρυτής του εν λόγω φεστιβάλ είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και πρόκειται για ένα θεσμό που υφίσταται από το 2002 και ιδρύθηκε με σκοπό να δώσει ώθηση στο «τραυματισμένο» από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου Μανχάταν.

Όπως ήταν αναμενόμενο από τους πρώτους που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης ήταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνοδευόμενος από την σύζυγό του Γκρέις Χαϊτάουερ.

Εκείνη ωστόσο που μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας ήταν η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία έλαμπε κυριολεκτικά στο πλάι του συζύγου της Μάικλ Ντάγκλας.

Η 42χρονη σταρ φορούσε ένα μεταλλιζέ ασύμμετρο φόρεμαMichael Kors που άφηνε ακάλυπτο τον ένα ώμο και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin, και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ποζάρει στους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκπληκτικά φωτισμένο Δικαστικό Μέγαρο.

Εξίσου εντυπωσιακές παρουσίες στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα ήταν οι ηθοποιοί Ντακότα Φάνινγκ, Τζούλια Λούις Ντρέιφους, Λίλι Κόουλ, Λίλι Σομπίεσκι, Τζέσικα Γουάιτ, τα μοντέλα Έλενα Κρίστενσεν και Ιβάνκα Τραμπ -η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της και γνωστό εκδότη Τζάρεντ Κασνερ.

Επίσης στο πάρτι παρευρέθηκαν, ο διευθυντής της Sony Αμερικής Τόρι Μοτολα, ο ηθοποιόςΚάιλ Μακ Λάχαν, οι δημοσιογράφοι Κάτι Κούρικ και Γκέιλ Κινγκ, ο διάσημος παρουσιαστής και ηθοποιός Μπίλι Κρίσταλ με την σύζυγό του Τζανίς, η επιχειρηματίας Γουέντι Μέρντοχ -τρίτη σύζυγος του μεγιστάνα των μίντια Ρούπερτ Μέρντοχ-, οι σχεδιάστριες μόδας Νταϊαν Φον Φιρστενμπεργκ και Τόρι Μπαρτς κ.α