Νέα επίθεση Τσίπρα σε ΠαΣοΚ – ΝΔ – ΚΚΕ

«Εμπορους ελπίδας» αποκάλεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας τον Ευ. Βενιζέλο και τον Αντ. Σαμαρά, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στα Ανω Λιόσια. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «αυτοί που ρήμαξαν τη χώρα υπόσχονται την ανασυγκρότησή της», ενώ θύμισε ότι η υπογραφή του κ. Βενιζέλου είναι «νωπή» και επομένως δεν δικαιούται να «τολμά να υπόσχεται». Τον χαρακτήρισε επίσης «φυσικό αυτουργό του δεύτερου Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης»

«Εμπορους ελπίδας» αποκάλεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας τον Ευ. Βενιζέλο και τον Αντ. Σαμαρά, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στα Ανω Λιόσια. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «αυτοί που ρήμαξαν τη χώρα υπόσχονται την ανασυγκρότησή της», ενώ θύμισε ότι η υπογραφή του κ. Βενιζέλου είναι «νωπή» και επομένως δεν δικαιούται να «τολμά να υπόσχεται». Τον χαρακτήρισε επίσης «φυσικό αυτουργό του δεύτερου Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης».

Για τον κ. Σαμαρά ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «κερδοσκοπούσε και τόκιζε πάνω στην απελπισία του λαού» και τον κάλεσε να «αφήσει τις εξυπνάδες» , γιατί «ήρθε η ώρα να αποδοθούν ευθύνες». Ανέφερε επίσης ότι ΠαΣοΚ και ΝΔ προσπαθούν να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό, από τον οποίον ζήτησε να στείλει τα δύο κόμματα «στην λήθη και την ανυποληψία της ιστορίας»

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε επίσης για «έντονη προσδοκία του κόσμου από την αριστερά» και ανέφερε ότι «είναι κρίμα που η απάντηση» (σ.σ. στην πρόταση ενότητας) είναι «ένα παράλογο κήρυγμα απομονωτισμού, η πολυδιάσπαση και η ιδιοτέλεια» από την πλευρά του ΚΚΕ

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι «τώρα είναι η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ και ενός νέου συνασπισμού εξουσίας της Αριστεράς» γιατί στις 7 Μαΐου «θα είναι αργά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk