Τι ζώδιο είσαι;

Με τους περισσότερους πλανήτες σε ορθή πορεία και μια καταπληκτική νέα Σελήνη στις 21/4 στον Ταύρο να δίνει το πράσινο φως για νέα ξεκινήματα έρχεται η νέα εβδομάδα, που, αν μη τι άλλο, υπόσχεται να μας δείξει μεγαλύτερη εύνοια και μας παρακινεί να βάλουμε μπροστά τα σχέδιά μας. Χρόνια πολλά!

ΚΡΙΟΣ

Σας απασχολούν τα οικονομικά, καθώς η νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Για τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου, ίσως υπάρξουν περισσότερα έξοδα το επόμενο 15νθήμερο, προκειμένου να ανανεώσετε το σπίτι και τον χώρο εργασίας ή να κάνετε σημαντικές αγορές. Για τους υπόλοιπους, μπορεί η νέα Σελήνη να σημάνει την έναρξη μιας δουλειάς που θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Τώρα αρχίζει και οικονομική εύνοια από τον Δία.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επενδύσεις στην εργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 21/4 στο ζώδιό σας θα επηρεάσει όλη τη γενεθλιακή σας χρονιά, φέρνοντας μια ανάγκη για νέα ξεκινήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Επειδή αυτή η νέα Σελήνη δέχεται θετικές όψεις και μάλιστα σταθεροποιητικές, είναι πιθανόν ένα θέμα που αφορά είτε το σπίτι, είτε κάποιο συγγενικό σας άτομο, είτε ακόμη κάποιο ακίνητο, μια σχέση ή ένα οικονομικό θέμα, να σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας εγγυάται θετική έκβαση σε ό,τι σας απασχολεί.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια νέα αρχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύο είναι οι τομείς που επηρεάζονται από τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στο τέλος της εβδομάδας, αυτοί της υγείας και της εργασίας. Για κάποιους από εσάς ξεκινούν τώρα πυρετώδεις προετοιμασίες για έναν επαγγελματικό στόχο και όλα αυτά φαίνεται να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και με κάποια μυστικότητα. Στα θέματα υγείας μπορεί τώρα να μπαίνετε σε φάση ανανέωσης της εμφάνισης, να ακολουθείτε κάποια ειδική διατροφή ή ακόμη να κάνετε εξετάσεις και θεραπείες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Καταστρώστε σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχετικά φιλική η νέα Σελήνη προς το ζώδιό σας. Πρόκειται για μια καλή περίοδο σε ό,τι σχετίζεται με ταξίδια. Ετσι, αν δεν φύγατε για το Πάσχα, μπορείτε να κανονίσετε με φίλους να ταξιδέψετε την Πρωτομαγιά. Ακόμη, μπορεί να συζητήσετε επαγγελματικούς στόχους με φίλους ή συναδέλφους και να λάβετε βοήθεια ή στήριξη προκειμένου να τους προωθήσετε. Μπορεί οι αργοί πλανήτες να κάνουν την καθημερινότητα πιο κουραστική, θα διαπιστώσετε όμως ότι διανύετε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό διάστημα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εκδρομές και ταξίδια.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια νέα εποχή στα επαγγελματικά για τους γεννημένους τον Ιούλιο. Πράγματι, το νέο φεγγάρι μπορεί να φέρει καινούργιες προτάσεις και ευθύνες στη δουλειά ή τη μετάβαση σε νέο εργασιακό χώρο, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Τώρα απλώς προετοιμάζεστε ή μπαίνετε σε έναν κύκλο συζητήσεων για αυτά που μάλλον θα εγκαινιάσετε αργότερα. Η δύσκολη όψη Ηλιου – Κρόνου μπορεί να σας βρει παροδικά απογοητευμένους ή κουρασμένους.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Πάσχα σας βρίσκει σε κίνηση και προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργεί και η επιρροή της νέας Σελήνης στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου. Ακόμη και αν δεν ταξιδέψατε, μπορεί να οργανώνετε ένα ταξίδι για αργότερα. Ιδιαίτερη κινητικότητα θα υπάρξει και σε θέματα σπουδών, σεμιναρίων ή επιμόρφωσης με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά μπορεί να συζητηθούν αυτή την εβδομάδα, η οποία είναι από τις θετικότερες των τελευταίων μηνών.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Να αποδράσετε!

ΖΥΓΟΣ

Τους οικονομικούς τομείς στο ωροσκόπιό σας φωτίζει η νέα Σελήνη και, πράγματι, τις δύο επόμενες εβδομάδες μπορεί να έχετε αυξημένη κινητικότητα στα θέματα αυτά. Διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, ανάληψη δανείων, θέματα καρτών ή πίστωσης γενικότερα, ξεκαθαρίσματα σε κληρονομικά, χρηματιστήριο, επενδύσεις ή ασφάλειες αναμένεται να σας απασχολήσουν. Ξεκινήστε το ξεκαθάρισμα. Η εβδομάδα μπορεί επίσης να φέρει και αυξημένες εντάσεις σε θέματα δουλειάς.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις σχέσεις σας επηρεάζει η νέα Σελήνη του Απριλίου, καθώς σχηματίζεται στο απέναντί σας ζώδιο, του Ταύρου. Σχέσεις, γάμος και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο το επόμενο 15νθήμερο και σας απασχολούν με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Μπορεί να δεχθείτε μια πρόταση να αναλάβετε μια νέα και υπεύθυνη θέση εργασίας η οποία, ωστόσο, θα συνοδεύεται και από τεράστιο όγκο δουλειάς. Υπάρχει παράλληλα και το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας ή μιας πρότασης για επισημοποίηση της σχέσης σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Σκεφτείτε θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μολονότι τα προγράμματα όλων είναι πιο χαλαρά τις ημέρες των εορτών, εσείς έχετε πολλές υποχρεώσεις και μάλλον δύσκολα θα απολαύσετε ανέμελες ημέρες αργίας. Ακόμη και αν δεν εργάζεστε, μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις στο σπίτι ή στην οικογένεια. Η νέα Σελήνη και η προηγηθείσα δύσκολη όψη Ηλιου – Κρόνου συνηγορεί σε αυτό το κάπως βαρύ και κουραστικό κλίμα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Δώστε βάση σε θέματα υγείας ή σε μια αλλαγή διατροφικών συνηθειών.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προσοχή στη σιλουέτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ένα διάστημα απαιτητικό και σύνθετο για εσάς, η εβδομάδα φαντάζει ως όαση στην έρημο, καθώς σας απαλλάσσει από πολλά φορτία και υποχρεώσεις ενισχύοντας τη διάθεση να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε. Ερωτας, δημιουργία (ειδικά αν είστε καλλιτέχνες), παιδιά, μπορεί να γίνουν με την επιρροή της νέας Σελήνης πηγή χαράς. Βέβαια, με την όψη Ηλιου – Κρόνου λίγο νωρίτερα, μπορεί να χρειαστεί να κοιτάξετε τα παραπάνω θέματα σε βάθος, γι’ αυτό μη χαλαρώνετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στιγμές ανεμελιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα Σελήνη σε δυσαρμονία προς το ζώδιό σας φέρνει η εβδομάδα και ίσως ταλαιπωρηθείτε περισσότερο σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, σχέσεων. Ισως αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή μπορεί κάποιος από το οικογενειακό περιβάλλον να χρειάζεται τη φροντίδα σας.
Η θετική πλευρά της νέας Σελήνης δείχνει την επιθυμία σας να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού ή να μπείτε στη διαδικασία μιας μετακόμισης. Προσοχή και στα έξοδα, διότι μπορεί να υπερβάλλετε σε αγορές.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγές στο σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική η εβδομάδα και με ευκαιρίες για εκδρομές και ταξίδια, καθώς η νέα Σελήνη, στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας, σας ωθεί σε μετακινήσεις και συζητήσεις. Ο Δίας, επίσης στον ίδιο οίκο, διασφαλίζει ότι, ακόμη και αν δεν ταξιδεύετε με αποκλειστικό σκοπό την αναψυχή, σίγουρα θα περάσετε καλά. Η νέα Σελήνη επηρεάζει επίσης οτιδήποτε αφορά επαγγελματικές προσφορές και προβολή της δουλειάς σας. Ευκαιρία να αλλάξετε μεταφορικό μέσο, υπολογιστή ή συσκευές επικοινωνίας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια εκδρομή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk