Μπορεί να πλησιάζει τα 40 της χρόνια και να είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει από το να «εκθέσει» τα κάλλη της δημοσίως.

Ο λόγος για την 38χρονη Χάιντι Κλουμ, η οποία ποζάρει γυμνή για το τεύχος Μαΐου γνωστού αμερικάνικου γυναικείου περιοδικού, ως απάντηση κατά πολλούς στην πρόσφατη εμφάνιση του πρώην συζύγου της στο κόκκινο χαλί της Αυστρίας στο πλαίσιο των Logie Awards με την 27χρονη τραγουδίστρια Ντέλα Γκούντρεμ.

Η διάσημη σταρ της πασαρέλας μάλιστα αποκαλύπτει ότι παραμένει ακόμα φυσικά… λαμπερή καθώς δεν έχει δοκιμάσει ποτέ το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου. «Είμαι χαρούμενη που σ’ αυτή την ηλικία μπορώ να λέω ότι δεν έχω κάνει τίποτα», αναφέρει η Χάιντι Κλουμ στο περιοδικό. «Ο καθένας έχει μια εικόνα για το τι δεν είναι όμορφο και θεωρώ πως η πλαστική χειρουργική απλά δεν μου πάει…»

Το διάσημο μοντέλο αναφέρεται και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον τραγουδιστή Σιλ μετά από 7 χρόνια γάμου. Να σημειώσουμε ότι και οι δύο κατέθεσαν πρόσφατα αίτηση διαζυγίου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μερικές φορές η ζωή σε αιφνιδιάζει και πρέπει κανείς να μάθει να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις, αλλά το όνειρό της, όπως λέει, ήταν πάντα να έχει την τέλεια οικογένεια, πολλά παιδιά και έναν … όμορφο κήπο με τραμπολίνο και άλλα παιδικά παιχνίδια.

Eπίσης η γερμανικής καταγωγής καλλονή κάνει λόγω και για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα της πριν γίνει διάσημη διεθνώς. «Ποτέ δεν έκανα επιδείξεις μόδας -ούτε στο Παρίσι, ούτε στο Βερολίνο, ούτε ακόμα στη Νέα Υόρκη. Προσπάθησα αλλά κανείς δεν με «έκλεινε». Μεταξύ πολλών που την είχαν απορρίψει ήταν και ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής, Μάικλ Κορς.

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής της ζωής, η Χάιντι Κλουμ είναι ξεκάθαρη: «΄Όχι, δεν φέρω βαρέως τίποτα…».