Ο Κ. Κατσίκης στο ΛΑΟΣ

Την προσχώρηση στις τάξεις του ΛΑΟΣ του κ. Κώστα Κατσίκη ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης. Καλωσορίζοντας τον κ. Κώστα Κατσίκη στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Την προσχώρηση στις τάξεις του ΛΑΟΣ του κ. Κώστα Κατσίκη ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Καλωσορίζοντας τον κ. Κώστα Κατσίκη στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής:

«Mε εξαιρετική χαρά, υποδεχόμαστε στον ΛΑΟΣ, έναν νέο πολιτικό, με οράματα, με δράση, με πράξη. Είναι ο κ. Κώστας Κατσίκης. Πρέπει να πω ότι με την οικογένειά του συνδέομαι χρόνια πολλά. Ο πατέρας του, βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, ο Θεόδωρος Κατσίκης, συνυπήρξε στο διπλανό έδρανο για πολλά χρόνια, όταν ήμουν κι εγώ στη ΝΔ. Ο Κώστας Κατσίκης είναι μία ελπίδα για το αύριο, που ξέρει πάρα πολύ καλά τα θέματα της Περιφέρειας Αττικής.

Κώστα, καλώς ήρθες στο Κόμμα.

Καλή τύχη, «καλό βόλι»».

Ο κ. Κώστας Κατσίκης δήλωσε: «Αγαπητέ Πρόεδρε, ευχαριστώ θερμά για το αγκάλιασμα, μέσα από το οποίο εισπράττω τη γενναιότητα ψυχής, τον εθνικό παλμό που χτυπάει στις φλέβες σας, και ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα. Στους αγώνες σας αυτούς, συστρατεύομαι κι εγώ, και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή σας στο πρόσωπό μου, αλλά και στο πρόσωπο των 18 χιλιάδων ψηφοφόρων, ανθρώπων οι οποίοι πίστεψαν και εξακολουθούν να πιστεύουν σε εμένα.

Και πάλι σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk