Έπειτα από αρκετό καιρό απουσίας η Ντέμι Μουρ επιστρέφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με χιούμορ και έντονη καλλιτεχνική διάθεση η 49χρονη ηθοποιός πόσταρε στο twitter της μια εικόνα όπου την δείχνει να αυτο-φωτογραφίζεται ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, με τον σχολιασμό «testing» αλλά και με το όνομα «Mrs Kutcher».

H πρώην σύζυγος του Άστον Κούτσερ -σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου- φαίνεται πως αρνείται να ξεπεράσει τον πρώην σύζυγό της, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως απλώς θέλει να προκαλεί.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ντέμι Μουρ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στις αρχές του Φεβρουαρίου στη φημισμένη κλινική «Cirque Lodge» της Γιούτα -από την οποία έχουν στο παρελθόν περάσει οι Λίντσεϊ Λόχαν, Ευα Μέντες και Μέρι Κέιτ Όλσεν- προκειμένου να ξεπεράσει τις διατροφικές διαταραχές της, ενώ μετά το εξιτήριό της ακολούθησαν ολιγοήμερες διακοπές.

Στα μέσα Μαρτίου η ηθοποιός επέστρεψε στο Λος Άντζελες, ενώ ένα μήνα αργότερα δίνει και πάλι το παρών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «τεστάροντας» τον προσωπικό της λογαριασμό ως κα. Κούτσερ.

Στο μεταξύ οι φήμες θέλουν τον 34χρονο πρώην σύζυγό της να διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την 28χρονη συμπρωταγωνίστριά του στην νεανική τηλεοπτική σειρά «That ‘70s Show», Μίλα Κούνις, καθώς οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν σε ένα ολοήμερο ραντεβού με αγορές, γεύμα και βόλτες στο Λος Άντζελες, το οποίο μάλιστα ολοκληρώθηκε στην βίλα του ηθοποιού.

Η Μίλα Κούνις αποτελεί το τρίτο φημολογούμενο αμόρε του άτακτου Κούτσερ μετά τον χωρισμό του από την επτά έτη σύζυγό του Ντέμι Μουρ. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα πάντα με τα ξένα δημοσιεύματα από την βίλα του πρωταγωνιστή του «Two and a Half Men» έχουν περάσει προσφάτως η σεναριογράφος και πρώην σύζυγος του Άνταμ Μπρόντι, Λορεν Σκαφάρια, αλλά και η τραγουδίστρια Ριάνα, η οποία όμως έχει διαψεύσει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Άστον Κούτσερ.