Μετά την επίσημη επιβεβαίωση του ζευγαριού ότι αρραβωνιάστηκε και πως σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, το νέο μεγάλο ερώτημα που απασχολεί διακαώς θαυμαστές και σκανδαλοθηρικό τύπο είναι το που θα γίνει ο γάμος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, οι επιλογές του λαμπερού ζεύγους είναι πολλές. Ο 48χρονος Μπραντ Πιτ και η 36χρονη Αντζελίνα Τζολί θα μπορούσαν να τελέσουν το μυστήριο σε πολλά και διαφορετικά ονειρεμένα σημεία του πλανήτη.

Μια πρώτη εκτίμηση ιδανικού location για τον γάμο είναι ο πύργος «Σατό Μιραβάλ» που διαθέτουν οι δύο σταρ στην επαρχία Προβάνς στη νότια Γαλλία. Η πρόσφατη μάλιστα ανακαίνιση της εν λόγω κατοικίας τους ενίσχυσε τη φημολογία ότι ο γάμος θα γίνει εκεί.

Μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι στην έπαυλή τους στο Λος Άντζελες ή σε αυτή στη Νέα Ορλεάνη που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα παιδιά τους.

Εναλλακτικές επιλογές θα μπορούσαν να είναι και οι τόποι καταγωγής των υιοθετημένων παιδιών τους. Να θυμίσουμε ότι ο 10χρονος Μάντοξ είναι από την Καμπότζη, ο 8χρονος Παξ από το Βιετνάμ και η 7χρονη Ζαχάρα από την Αιθιοπία.