Είναι νέοι, ταλαντούχοι, διάσημοι και εκατομμυριούχοι. Ο λόγος για την «Young Rich List of British» που περιλαμβάνει τους πιο πλούσιους Βρετανούς καλλιτέχνες κάτω των 30 ετών.

Ηθοποιοί όπως οι Ντάνιελ Ράντκλιφ και Ρόμπερτ Πάτινσον, μουσικοί με την Αντέλ να κυριαρχεί και μοντέλα συνθέτουν την λίστα των νεαρών εκατομμυριούχων, σύμφωνα με την Sunday Times, στην οποία θα δημοσιευτεί η εν λόγω λίστα στις 29 Απριλίου.

Στον κόσμο της ψυχαγωγίας ηγείται ο μόλις 22 ετών ηθοποιός Ντάνιελ Ραντκλιφ του οποίου η περιουσία αγγίζει τα $85.9 εκατομμύρια.

Δεύτερος στη λίστα των ηθοποιών έρχεται ο Ρόμπερτ Πάτινσον με $63.6 εκατομμύρια, ενώ στην πέμπτη και έκτη θέση βρίσκονται η Έμα Γουάτσον και ο Ρούπερτ Γκριντ-πρωταγωνιστές των ταινιών Χάρι Πότερ- με περιουσία $41.4 εκατ. και $38.2 εκατ. αντίστοιχα.

Όσον αφορά στους μουσικούς η 23χρονη πολυβραβευμένη Αντέλ είχε την μεγαλύτερη άνοδο στην λίστα σε σχέση με την περασμένη χρονιά.Οι τραπεζικοί της λογαριασμοί αυξήθηκαν κατά $22.3 εκατομμύρια και η συνολική της περιουσία ανέρχεται στα $31.8 εκατομμύρια, ποσό που την κατατάσσει στην πρώτη θέση της λίστας με του μουσικούς κάτω των 30 ετών.

Με έσοδα $12.7 εκατομμυρίων, οι συνάδελφοί της Σέριλ Κόουλ, Λιόνα Λιούις και Κάτι Μελούα μοιράζονται την δεύτερη θέση της λίστας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις οκτώ πρώτες θέσεις της εν λόγω λίστας καλύπτουν γυναίκες με τους Κρεγκ Ντέιβιντ και τον Σκοτσέζο Πάολο Νουτίνι να συμπληρώνουν το top 10.

Όσον αφορά στη λίστα με τα νεαρά μοντέλα η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι βρίσκεται στην πρώτη θέση με περιουσία$47.7, ενώ εμφανίζεται και στην λίστα των ηθοποιών.