Τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα

Προσαρμοσμένο στην επιβατική κίνηση των εορταστικών ημερών του Πάσχα, θα είναι τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, τη Μ. Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα, τα λεωφορεία θα ακολουθήσουν πρόγραμμα δρομολόγησης βασισμένο στην υπηρεσία Σαββάτου.

Προσαρμοσμένο στην επιβατική κίνηση των εορταστικών ημερών του Πάσχα, θα είναι τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, τη Μ. Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα, τα λεωφορεία θα ακολουθήσουν πρόγραμμα δρομολόγησης βασισμένο στην υπηρεσία Σαββάτου.

Ειδικά, τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, θα είναι ενισχυμένα ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Το Μ. Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής.

Το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα τα τρόλεϊ δεν θα πραγματοποιηθούν τα νυχτερινά δρομολόγια της γραμμής 11, ενώ την Κυριακή το Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές 7 και 8.

Το Μεγάλο Σάββατο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αποσύρονται σταδιακά από τις 22.00, δεν θα λειτουργήσουν οι νυκτερινές γραμμές, εκτός από την γραμμή 040 που θα έχει νυκτερινά δρομολόγια μετά την 01.00. Κανονικά θα λειτουργούν οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

Στις σταθερές συγκοινωνίες (Μετρό-ΗΣΑΠ-Τραμ), όπως ανακοινώθηκε, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο δεν θα ισχύσει η νυχτερινή παράταση δρομολογίων στο Μετρό και στο Τραμ της Αθήνας.

Τη Μ. Παρασκευή στις γραμμές 2&3 του μετρό θα εκτελούνται δρομολόγια με συχνότητα από 7 έως 10 λεπτά, στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) ανά 10 λεπτά, ενώ στη γραμμή του Τραμ ανά 20 έως 25 λεπτά.

Το Μ. Σάββατο στις γραμμές 2&3 του Μετρό και στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) θα εκτελούνται 10λεπτα δρομολόγια, ενώ η συχνότητα διέλευσης των συρμών του τραμ θα είναι κάθε 25 λεπτά.

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιούνται στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) & 2, 12λεπτα δρομολόγια και στη γραμμή 3, 10λεπτα δρομολόγια, ενώ στη γραμμή του Τραμ κάθε 30 λεπτά.

Το Μ. Σάββατο οι συρμοί του μετρό, του ΗΣΑΠ και του τραμ θα αποσυρθούν νωρίτερα από άλλες μέρες.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση www.oasa.gr

Το Μ.Σάββατο στις 22.00 το τελευταίο δρομολόγιο του ΟΑΣΘ
Σύμφωνα με ανακοίνωση τού Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), το Μεγάλο Σάββατο (14/4/2012) η λήξη εργασίας τού προσωπικού κινήσεως τού Οργανισμού, θα πραγματοποιηθεί την 23:20΄ βραδινή ώρα, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο (αναχώρηση από αφετηρία και τέρμα) κάθε λεωφορειακής γραμμής, θα πραγματοποιηθεί στις 22:00΄.

Η νυκτερινή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο», καθώς και τα νυκτερινά υπηρεσιακά λεωφορεία θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 22:30΄ έως τις 06:25΄π.μ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk