Δεν πρόλαβε να ξεμπερδέψει από τα δικαστικά προβλήματα και ενεπλάκη σε μια ακόμα δικαστική διαμάχη το «κακό κορίτσι του Χόλιγουντ».

Είτε είναι υπεύθυνη είτε όχι, λοιπόν, η Λίντσεϊ Λόχαν ξαναβρίσκεται στα δικαστήρια εξαιτίας των κατηγοριών που εξαπέλυσε εναντίον της μια γυναίκα λέγοντας ότι η 25χρονη ηθοποιός της επιτέθηκε σε ένα νυχτερινό κλαμπ.

Η νεαρή σταρ από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι όχι μόνο δεν επιτέθηκε στη γυναίκα αλλά δεν βγήκε καν από το σπίτι της τη βραδιά που καταγγέλθηκε το συγκεκριμένο γεγονός.

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι η Λίντσεϊ Λόχαν είναι πλέον ελεύθερη σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η δικαστής Στέφανι Σόντερ που χειρίζεται την υπόθεσή της, ανέφερε ότι έληξε η αστυνομική επιτήρηση που είχε υποβληθεί στην σταρ το 2007 έπειτα από την σύλληψή της υπό την επήρεια ουσιών.

Αξίζει να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ εξακολουθεί να είναι σε άτυπη επιτήρηση για δύο χρόνια ακόμη καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία κλοπής ενός κολιέ αξίας 2.500 δολαρίων από κοσμηματοπωλείο της Βιέννης το 2011.