Ένα δείπνο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, με σκοπό την ενίσχυση της εκστρατείας επανεκλογής του Μπαρακ Ομπάμα, οργανώνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαίου και όπως ανέφερε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο Entertainment Tonight είναι αποφασισμένος και περήφανος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να στηρίξει τον Αμερικανό πρόεδρο, τονίζοντας ωστόσο με το γνωστό του χιούμορ «αρκεί να μη μου ζητηθεί να τραγουδήσω!».

Σύμφωνα με το Entertainment weekly ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα υποδεχτεί στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες 150 προσκεκλημένους οι οποίοι θα καταβάλουν το ποσό των $40.000, συνολικά $6 εκατομμύρια, χρήματα που θα διατεθούν στο Obama Victory Fund, στην επιτροπή που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο έντονα πολιτικοποιημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός συμμετείχε στο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον πριν λίγο καιρό στον Λευκό Οίκο, ενώ αναμένεται να παρευρεθεί και στο Δείπνο των Ανταποκριτών στην προεδρική κατοικία που διοργανώνει το περιοδικό Time.

Εκτός από τον Κλούνεϊ, είναι πολλοί ακόμη οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ που στηρίζουν την επανεκλογή του Ομπάμα, οργανώνοντας εκδηλώσεις και διαθέτοντας τα έσοδα στο Obama Victory Fund, μεταξύ των οποίων ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουεϊνστέιν αλλά και ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο.