Όπως ήταν αναμενόμενο η Mattell δεν θα άφηνε ποτέ μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μετά την Barbie-υποψήφια πρόεδρο της Αμερικής μια ακόμη δυναμική… κούκλα έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη συλλογή της.

Ο λόγος για την Μπάρμπι-Κατνις, την ηρωίδα των βιβλίων της Σούζαν Κόλινς, όπως την είδαμε στην οθόνη στο κινηματογραφικό «Hunger Games».

Δεν ξέρουμε αν ήταν η ίδια η δυναμική, ανεξάρτητη και μαχητική πρωταγωνίστρια, ή τα περισσότερα από $300 εκατομμύρια εισπράξεις που έκανε στην Αμερική η ταινία φαινόμενο, αυτό που ενέπνευσε τους δημιουργούς της γνωστής εταιρείας παιχνιδιών.

Το σίγουρο πάντως είναι πως επρόκειτο για μια πολύ έξυπνη κίνηση, καθώς η νέα Barbie-Κατνίς αναμένεται να ξεπουλήσει.

Ντυμένη με την στολή των αγώνων -χακί παντελόνι, μπότες, τζάκετ και τα βέλη της, μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα τις κλασικές πριγκιπικές κούκλες της Mattell, αλλά είναι πολύ αναγνωρίσιμη.

«Την έντυσα με τα ρούχα που φορά στην μάχη, καθώς εκεί είναι που εκτυλίσσεται η δράση και είναι μια στολή που οι θαυμαστές της ταινίας αναγνωρίζουν αμέσως» ανέφερε ο ο σχεδιαστής της Mattell Μπιλ Γκρίνινγκ.

Και προσθέτει: «Ελπίζω ότι οι φαν της ταινίας να εκτιμήσουν την σημασία στη λεπτομέρεια: το μινιμαλιστικό στιλ της και τις μικρές λεπτομέρειες, όπως την χαλαρά πλεγμένη κοτσίδα της και την έλλειψη μέικ απ, λεπτομέρειες που εκπροσωπούν τον ηρωικό χαρακτήρα της Κάτνις».