Η εμφάνιση της Κάμερον Ντίαζ στις παραλίες του Μαλιμπού μοιάζει με την…κάθοδο του Λιονέλ Μέσι στο πρωτάθλημα της Primera Division.

Οι pararazzi γίνονται τρελοί από χαρά όταν η διάσημη Αμερικανίδα star παίζει στην άμμο ή βγαίνει από την θάλασσα, με μικρές γαλάζιες σταγόνες πάνω στο μικροσκοπικό μπικίνι της. Η Κάμερον είναι η απόλυτη Καλιφορνέζα θεά. Ξανθιά, πανύψηλη, με άψογους κοιλιακούς, χυτά μακριά πόδια. Λίγες, πολύ λίγες γυναίκες στον πλανήτη εντυπωσιάζουν τόσο πολύ μέσα από την εικόνα τους στις παραλίες.

Το μπικίνι είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Και οι μεγάλες stars του κινηματογράφου το γνωρίζουν αυτό. Η Ντίαζ «άφησε εποχή» με την εκρηκτική εμφάνιση της στην ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι: Δράση πέρα από τα όρια» με ένα sexy κατάλευκο μπικίνι.

Έτσι όπως έκαναν τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ χρόνια πριν. Η Ούρσουλα Άντρες με λευκό κι εκείνη μπικίνι στο φιλμ «Δόκτωρ Νο», η εξωτική super model Ταλίσα Σότο στο «License to kill» (αργότερα πρωταγωνίστησε σε μία εκπληκτική black & white φωτογράφιση του Μπρους Βέμπερ στην πισίνα βίλας του Μπέβερλι Χιλς) και η Χάλι Μπέρι με πορτοκαλί μπικίνι να γοητεύει τον Πιρς Μπρόσναν.

Περιμένουμε με ανυπομονησία βέβαια την sexy εμφάνιση της Ελληνίδας Τόνιας Σωτηροπούλου, στην νέα ταινία του Πράκτορα ΟΟ7, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ και σκηνοθέτη τον «πολύ» κ. Σαμ Μέντες.

Ιδιαίτερα δημοφιλή στις νεαρότερες ηλικίες είναι τα μπικίνι τύπου brazilian. Τόσο μικροσκοπικά που μπορούν να…κρυφτούν στην παλάμη σου. Μπικίνι που θα έπρεπε να επιλέγουν γυναίκες με τις αναλογίες της Ζιζέλ, της Αντριάνα Λίμα, της Αλεσάντρα Αμπρόσιο. Αυθεντικές Βραζιλιάνες καλλονές με εκπληκτικές αναλογίες.Δυστυχώς όμως πολλές γυναίκες επιμένουν στα μεγάλα και μικρά στιλιστικά λάθη.

Το μπικίνι μετά από μια περίοδο όπου τα ολόσωμα μαγιό με τα sexy «κοψίματα» και τα ιλιγγιώδη ντεκολτέ κυριάρχησαν, επανήλθαν θριαμβευτικά.

Ίσως επειδή η εποχή μας, με τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα χρειάζεται αυτό το…sparkle. Κάτι τέλος πάντων που να μας φτιάξει το κέφι. Ωραίες γυναίκες με μικροσκοπικά μπικίνι ή ακόμα και sexy ολόσωμα που ντραπάρουν όπως αυτά της Norma Kamali.

Philip Lim και Norma Kamali για την Ευγενία

Η νεαρή πολυεκατομμυριούχος Ευγενία Νιάρχου κάτι ξέρει από αυτά. Η 25χρονη Eugenie όταν δεν επιλέγει τα animal print μπικίνι του Phillip Lim, «τυλίγει» το λεπτεπίλεπτο σώμα της με τα μαύρα ή κίτρινα μαγιό της designer που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Οι εμφανίσεις της Ευγενίας στην Ψαρρού της Μυκόνου με τις φίλες της Μαργαρίτα Μισσόνι και Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο έκαναν τον γύρο του κόσμου. Νεαρές billionaire με sexy μπικίνι στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου.

Ροζ για την Καρολίνα, λευκό για την Μπαρ, κόκκινο για την Ζέτα

Στην Μύκονο όμως οι paparazzi συνέλαβαν και το top model Καρολίνα Κούρκοβα να παίζει στην άμμο φορώντας μπικίνι σε απαλό ροζ χρώμα. Κοντά της το μοντέλο Βίκυ Καγιά με μικροσκοπικό επίσης μπικίνι. Η επίσης top model Μπαρ Ραφαέλι, πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκλεινε πονηρά το μάτι στους paparazzi οι οποίοι την κυνηγούσαν έξω από το Nammos. Φορούσε το αγαπημένο λευκό μπικίνι.

Η διεθνής Ζέτα Βομβογιάννη, πρώην σύζυγος του κοσμηματοπώλη Francois Graff έγινε θέμα στα gossip περιοδικά όταν του πλανήτη όταν την φωτογράφισαν με κατακόκκινο μπικίνι στο yacht του κριτή των Britain’s Got Talent και The X Factor USA, Σάιμον Κόουελ .

Η Πίππα και τα top models

Η Πίππα Μίντλετον, αδερφή της Δούκισσας του Cambridge Κέιτ, κάνει τους φωτογράφους να τρέχουν πίσω της όταν αποφασίζει να εμφανιστεί με μπικίνι ή εκκεντρικά ολόσωμα μαγιό. Σε hot spots όπως η Σαρδηνία, το St. Tropez ή τα St.Barths.

Οι νεαρές 20χρονες super models Λάρα Στόουν, Τζέσικα Χαρτ (σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου Τζούνιορ), Αριζόνα Μιουζ, Κάρλι Κλος, Λέικ Μπελ, Μπεχάτι Πρίνσλοου, Έλσα Χοσκ «βάζουν γκολ» στις καρδιές των αντρών όταν εμφανίζονται στις παραλίες. Με μπικίνι ή ολόσωμα.

Υπάρχουν βέβαια και οι…κλασσικές σαραντάρες οι οποίες με τις εμφανίσεις τους στα decks πολυτελών yachts και κοσμοπολίτικες παραλίες ανάβουν φωτιές. Η Ναόμι Κάμπελ αναμένεται και το φετινό καλοκαίρι να κάνει καυτές εμφανίσεις με προκλητικά μπικίνι πάνω στην θαλαμηγό του συντρόφου της, Ρώσου billionaire Βλαντισλάβ Ντορονίν.

Η Κέιτ Μος αποτελεί πάντα το αγαπημένο θέμα των φωτογράφων όταν φοράει το μαγιό της και…αρχίζει να παίζει με τα κουβαδάκια της σε παραλίες και hot spots του πλανήτη.

The best

Την φετινή σεζόν οι διάσημοι σχεδιαστές, ιδιαίτερα αυτοί της νέας γενιάς, δημιούργησαν μαγιό εντυπωσιακά, εκτυφλωτικά, sexy. Επιλέγουμε τα ωραιότερα.

Herve Leger

Κατακόκκινα μπικίνι. Πρωταγωνιστούν όμως αυτά σε φλούο χρώματα, με «αδυναμία» στο λαχανί-λεμονί. Με εντυπωσιακές «σταυρωτές» τιράντες στο πίσω μέρος του σουτιέν.

Jenny Packham

Μπικίνι σε στιλ 70’s. Σε πορτοκαλί και κίτρινα χρώματα.

Hakaan

Ο Τούρκος σχεδιαστής έχει αδυναμία στα ολόσωμα λευκά μαγιό. Τα «συνδυάζει» με τα τεράστια γυαλιά ντίβας του οίκου Cutler & Gross.

Isabel Marant

Γαλάζια μικροσκοπικά μπικίνι, εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’70 και την «ξανθιά» Μπριτ Έκλαντ. Τα συνδυάζει με πλατφόρμες από ξύλο και κορδόνια.

Chanel

Ο Karl Lagerfeld σχεδίασε μπικίνι σε μεταλλικά χρώματα. Γαλάζια και ασημί.

Zimmerman

Μαγιό εμπριμέ στράπλες κυρίως. Συνδυάζεται με mules σε παστέλ χρώματα και μεγάλους φιόγκους της φίρμας Rosamosario.

Missoni

Τα κλασικά μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι με το ύφασμα λούρεξ. Σε καφέ, κίτρινα,πορτοκαλί, πράσινα ντεσέν με βολάν στις τιράντες.

Adidas από την Stella McCartney

Η διάσημη designer σχεδίασε για την παγκοσμίως γνωστή αθλητική φίρμα πράσινα, πορτοκαλί και μπλε μαγιό με αυτό το “touch” που τα κάνει να ξεφεύγουν από το καθαρά sportive στιλ και να γίνονται χαριτωμένα και sexy.

Diane von Furstenberg

Πορτοκαλί μπικίνι και άλλα με μικρά ντεσέν. Οι σαγιονάρες της δημοφιλούς κυρίας Furstenberg στην λογική τιμή (για ένα μεγάλο οίκο) των 45 ευρώ από βινύλ σε παστέλ χρώματα και μινιμαλιστικό ύφος «κλέβουν ματιές». Δημοφιλείς όσο και αυτές της Torry Burch.

Karla Colletto

Πολλά ωραία μοβ μαγιό. Αρκετά κλασικά μαύρα με τιράντες και «τον ένα ώμο» σε grecian style.

Dolce Gabbana

Μπικίνι και ολόσωμα σε leopard print.

Norma Kamali

Εξαιρετικά μαγιό από πολύτιμα κρεπ υφάσματα που ντραπάρουν. Τιρκουάζ μπικίνι με βολάν, μαύρα, λευκά, κίτρινα. Τα μαγιό της έχουν αναφορές στην δεκαετία του ‘50 και το στιλ της Ρίτα Χέιγουορθ.

Tara Matthews

Λευκά-ασημί μαγιό. Μπικίνι με τρουκς. Ολόσωμα σε πετρόλ, ροζ, πορτοκαλί, μπλε με λευκά κρόσσια στο πλάι.

Calvin Klein

Μαύρα πολύ «παρτά» πάνω από τα πόδια ολόσωμα μαγιό. Γαλάζια μπικίνι με μοτίφ.

Malene Birger

Μαύρα ολόσωμα με ροζ λουλούδια.

Τα σανδάλια από δέρμα και λεπτές, φίνες λωρίδες της φίρμας K. Jacques St. Tropez συνοδεύουν ιδανικά τα μαγιό του καλοκαιριού. Όπως ακριβώς και οι τουνίκ και παρεό των Emilio Pucci, Etro, Jason Wu, Babajaan…