Την ώρα που στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ακόμη και η καταβολή του δώρου Πάσχα προς τους υπαλλήλους εντάχθηκε στην ατζέντα του επικοινωνιακού πολέμου που έχει ξεσπάσει μεταξύ των βασικών μετόχων κκ. Ι. Βαρδινογιάννη και Α. Βγενόπουλου, οι Πράσινοι αναζητούν μια βιώσιμη λύση για έξοδο από την παρούσα κρίση που οδηγεί την εταιρεία στην πτώχευση.

Αφορμή για τη νέα αντιπαράθεση αποτέλεσε η απόφαση του κ. Βγενόπουλου να πάρει πίσω το 1,7 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και με το οποίο από την ΠΑΕ υπολόγιζαν να κλείσουν αρκετές «τρύπες». Ωστόσο, από το περιβάλλον του mr. MIG τόνιζαν ότι δεύτερος τη τάξει μέτοχος ήθελε να διασφαλίσει το ποσό λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης σε στελέχη της ΠΑΕ και σε χειρισμούς που ενδεχομένως θα έκαναν (παλαιότερα είχε αφήσει αιχμές για το γεγονός ότι παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα το νοίκι για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας η εταιρεία το κατέβαλε δίχως καθυστέρηση), ενώ ξεκαθάριζαν πως τα χρήματα θα είναι στη διάθεση του επόμενου διοικητικού συμβουλίου, όταν αυτό προκύψει.

Επί του παρόντος, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, στα κεντρικά της εταιρείας στο Μαρούσι αλλά και στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, που απαρτίζεται από περίπου 90 άτομα, δεν έχει επίσημη ενημέρωση (άλλωστε δεν υπάρχει κάποιος επικεφαλής στην εταιρεία!) για το αν και πότε θα καταβληθεί το δώρο του Πάσχα. Ευελπιστούν πάντως ότι τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη (12/4) θα έχουν δει το χρώμα του χρήματος.

Εν τέλει, φαίνεται ότι η λύση για την καταβολή του δώρου και πιθανώς ενός ακόμη μισθού προς τους υπαλλήλους (δεν έχουν πληρωθεί και τον μήνα Μάρτιο) θα δοθεί από μια δόση χορηγίας του ΟΠΑΠ που πρόκειται να λάβει η ΠΑΕ νωρίτερα, έπειτα από συντονισμένες κινήσεις στελεχών του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού, που παραμένει ακέφαλο μετά την παραίτηση σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου και του πρώην προέδρου κ. Δημήτρη Γόντικα.

Χωρίς τέσσερις στην Τρίπολη

Εξάλλου στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη του Πάσχα (18/4) δίχως να υπολογίζει στους Βύντρα, Ρούντολφ, Κατσουράνη και Σιμάο, ενώ οι δύο τελευταίοι θα απουσιάσουν και από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου εναντίον του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ. Το θετικό για τον πορτογάλο προπονητή είναι πως στο ξεκίνημα των πλέι οφ άπαντες θα βρίσκονται στη διάθεσή του.