Βραβείο στην εταιρεία NOVARTIS

Στην κατηγορία Silver βραβεύτηκε η φαρμακευτική εταιρεία Novartis Hellas, ανάμεσα σε 15 εταιρείες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index). Μέσω του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης, ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες επιθεώρησαν βάσει διεθνών προτύπων και κριτηρίων τις επιδόσεις και τη συμβολή των επιχειρήσεων σε τέσσερις βασικούς τομείς: την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά

Στην κατηγορία Silver βραβεύτηκε η φαρμακευτική εταιρεία Novartis Hellas, ανάμεσα σε 15 εταιρείες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index).

Μέσω του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης, ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες επιθεώρησαν βάσει διεθνών προτύπων και κριτηρίων τις επιδόσεις και τη συμβολή των επιχειρήσεων σε τέσσερις βασικούς τομείς: την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά.
Με βάση τα αποτελέσματα βραβεύθηκαν εταιρείες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της αξιολόγησής τους στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Σύμφωνα με το δείκτη, απονεμήθηκαν βραβεία τα οποία στηρίχτηκαν σε τρία επίπεδα διάκρισης των κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιδόσεων ενός οργανισμού: Platinum, Gold, Silver και Bronze.
Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής Επικοινωνίας της Novartis Hellas, κ. Φ. Δεστεμπασίδης, οποίος δήλωσε ότι η υπεύθυνη στάση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, είναι πλέον επιτακτική. «H Novartis Hellas όσα χρόνια εδράζει στη χώρα μας», πρόσθεσε, «υιοθετεί και θα συνεχίσει να υιοθετεί πρακτικές και πρωτοβουλίες, οι οποίες συμβάλλουν θετικά στην προαγωγή της υγείας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών, διατηρώντας παράλληλα ανοικτό διάλογο με το σύνολο των κοινωνικών εταίρων».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk