H Μπόμπι Κριστίνα εξέφρασε την επιθυμία να ενσαρκώσει η ίδια την μητέρα της σε ταινία που θα αφορά στην ζωή της μεγάλης σταρ.

«Η Μπόμπι αισθάνεται ότι είναι το ιδανικό πρόσωπο για να υποδυθεί την Χιούστον, καθώς όπως λέει κανείς δεν την γνωρίζει καλύτερα από ότι η ίδια» αναφέρει στο σκανδαλοθηρικό ΤΜΖ πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον, της 19χρονης κόρης της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Η Μπόμπι Κριστίνα είναι το μοναχοπαίδι της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, και όπως δήλωσε στην πολυσυζητημένη συνέντευξή της στην Όπρα, θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της.

«Πρέπει να συνεχίσω τον θρύλο της μητέρας μου. Θα ασχοληθώ με το τραγούδι, την υποκριτική, τον χορό… Ξέρω ότι η πίεση μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά η μητέρα μου με έχει προετοιμάσει γι’ αυτό» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η βιογραφική ταινία που βρίσκεται ήδη στα σκαριά θα αφορά στην άνοδο της σταρ την δεκαετία του ’80 αλλά και στην εντυπωσιακή της πτώση στα 90s μετά τον ταραχώδη γάμο της με τον επίσης τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν και τον εγκλωβισμό της στον κόσμο των ναρκωτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την Μπόμπι Κριστίνα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εν λόγω ταινία έχει εκφράσει και η Ριάνα, η οποία ερωτηθείσα αν θα ήθελε να υποδυθεί την Γουίτνεϊ Χιούστον απάντησε: «Θα έδινα όλη μου την ζωή για να το κάνω, θα ήταν τέλειο», ενώ πρόσθεσε ότι όποιος κι αν το κάνει θα πρέπει να το κάνει πολύ καλά.
Στη λίστα των πιθανών υποψηφίων για τον ρόλο είναι και η βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Χάντσον -για την συμμετοχή της στη μουσική ταινία «Dreamgirls»-, η οποία συμμετείχε σε ένα αφιέρωμα στην μνήμη της Γουίτνεϊ Χιούστον στην πρόσφατη απονομή των Grammy Awards αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.