Με ένα πριβέ πάρτι, αλλά και με ένα δώρο-έκπληξη από την αγαπημένη του γιόρτασε ο Κάσπερ Σμαρτ, το νέο αμόρε της Τζένιφερ Λόπεζ, τα 25α γενέθλιά του.

«Η Τζένιφερ είχε σχεδιάσει μια χαρούμενη ημέρα για να γιορτάσει τα γενέθλια του Κάσπερ», ανέφερε μια φιλική πηγή του ζεύγους στο People.

Και, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ημέρα ξεκίνησε με ένα θεαματικό δώρο από την 42χρονη Λατίνα σταρ στον 25χρονο πλέον χορευτή: το αγαπημένο του τύπου αγροτικό τετράτροχο, ένα λευκό Dodge Ram.

Η Λόπεζ ήξερε ακριβώς τις προτιμήσεις του αγαπημένου της και φρόντισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, ανέφερε η ίδια πηγή, ενώ φρόντισε να ενημερώσει και τους θαυμαστές της γράφοντας στο twitter: «Ο αγαπημένος μου έχει γενέθλια και ελπίζουμε να είναι τα ωραιότερα που είχε ποτέ. Χρόνια πολλά αγαπημένε».

Η μέρα συνεχίστηκε με ψώνια και γεύμα στο Μπέβερλι Χιλς αλλά και με δείπνο στο διάσημο ιταλικό εστιατόριο Cecconi στο δυτικό Χόλιγουντ με μια παρέα φίλων. Ο,δε, εορτάζων, αναφέρουν πάλι φιλικές πηγές, ήταν τόσο ενθουσιασμένος με το νέο του απόκτημα που το οδήγησε μέχρι εκεί…