Σακοράφα και Κουρουμπλής εντάχθηκαν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Οι διαγραφέντες πρώην βουλευτές του ΠαΣοΚ κυρία Σοφία Σακοράφα και Π. Κουρουμπλής εντάχθηκαν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ανακοινώθηκε στην Βουλή από τον προεδρεύοντα κ. Γρ. Νιώτη, ο οποίος ενημέρωσε την Ολομέλεια ότι οι δυο μέχρι πρότινος ανεξάρτητοι βουλευτές με επιστολές τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, ανακοίνωσαν ότι εντάσσονται πλέον στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα αριθμεί πλέον τους έντεκα βουλευτές

Οι διαγραφέντες πρώην βουλευτές του ΠαΣοΚ κυρία Σοφία Σακοράφα και Π. Κουρουμπλής εντάχθηκαν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ανακοινώθηκε στην Βουλή από τον προεδρεύοντα κ. Γρ. Νιώτη, ο οποίος ενημέρωσε την Ολομέλεια ότι οι δυο μέχρι πρότινος ανεξάρτητοι βουλευτές με επιστολές τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, ανακοίνωσαν ότι εντάσσονται πλέον στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα αριθμεί πλέον τους έντεκα βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν αποχωρήσει τέσσερις βουλευτές του, οι οποίοι συγκρότησαν την Δημοκρατική Αριστερά (οι κκ. Φ. Κουβέλης, Γρ. Ψαριανός, Αθ. Λεβέντης και Ν. Τσούκαλης), μειώνοντας την κοινοβουλευτική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στους εννέα βουλευτές. Η κυρία Σακοράφα είχε διαγραφεί από το ΠαΣοΚ όταν καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο τον Μάιο 2010 και ο κ. Κουρουμπλής όταν καταψήφισε το δεύτερο μνημόνιο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk