Η Γερμανίδα καλλονή Χάιντι Κλουμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, δύο μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της από τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή Σιλ.

Το διάσημο μοντέλο αναφέρει ως αιτία του διαζυγίου τις «αγεφύρωτες διαφορές» και ζητά την κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών, ενώ φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει έρθει σε συμφωνία όσον αφορά στα οικονομικά θέματα.

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2003, όταν ακόμη η Χάιντι Κλουμ ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον πρώην σύντροφό της, τον Ιταλό επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε, ενώ τον Μάιο του 2005 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μεξικό και από τότε γιορτάζαν τον έρωτά του ανανεώνοντας κάθε χρόνο τους γαμήλιους όρκους τους.

Το λαμπερό ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ ο Σιλ είχε υιοθετήσει και την μεγαλύτερη κόρη της Χάιντι Κλουμ, από την προηγούμενη σχέση της.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η είδηση χωρισμού του ζευγαριού έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ καθώς το 38χρονο πρώην μοντέλο της Victoria Secret και νυν επιχειρηματίας και παρουσιάστριας και ο 48χρονος μουσικός ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ.