Το θρυλικό Τρίο Στούτζες αναβίωσε, διά χειρός αδερφών Φαρέλι και πραγματοποίησε εχθές την πρώτη του επίσημη… εμφάνιση στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο λόγος για τους νέους Μο, Λάρι και Κάρλι που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας «The Three Stooges: The Movie» που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο φημισμένο Grauman’s Chinese Theatre στο Χόλιγουντ.

Οι Σιν Χέις, Κρις Διαμαντόπουλος και Γουίλ Σάσο, -που υποδύονται τους Λάρι, Μόε και Κάρλι αντίστοιχα- έφτασαν στο κόκκινο χαλί με μια χειροκίνητη άμαξα, ενώ δεν σταμάτησαν τις φάρσες και τα μεταξύ τους αστεία στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.

Από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δημιουργοί Μπόμπι και Πίτερ Φαρέλι («Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος», «Κάτι τρέχει με την Μαίρη» κ.α), αλλά και ο σεναριογράφος Μάικ Σερόν, οι οποίοι είχαν δηλώσει ότι η επαναφορά του Τρίο στη μεγάλη οθόνη ήταν προσωπικό τους όραμα και ήθελαν να το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης το λαμπερό παρών έδωσε πλήθος ηθοποιών, μεταξύ των οποίων οι Μπέκι Νιούτον, Τζέιν Λιντς, Λάρι Ντέιβιντ, Πέρεϊ Ριβς, Στέφανι Σκοτ, Κάρλι Κρεγκ, Σάρα Ρου, Νικόλ Σάλιβαν, Στίβεν Κόλινς, Αιζάια Μουστάφα, Κάρι Φίσερ, Κρεγκ Μπίερκο, αλλά και οι νεαροί Σκάιλερ Τζισόντο, Λανς Τσάνελς Γουιρτζ και Ρόμπερτ Καπρον, οι οποίοι υποδύονται το διάσημο «Τρίο Στούτζες» σε μικρή ηλικία.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Τρίο Στούτζες ξεκίνησε σαν κωμικό slapstick act από το δημιουργό τους Τεντ Χέιλι το 1925, ενώ η τελευταία κινηματογραφική ταινία τους έγινε 47χρόνια πριν το 1965.