Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενηθεί πιθανότατα ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Ατρόμητο και στον Ολυμπιακό, μετά τις επιφυλάξεις της Αστυνομίας για τις δυνατότητες του ΟΑΚΑ να φιλοξενήσει με ασφάλεια τον τελικό της διοργάνωσης.

Η πρόθεση της ΕΠΟ ήταν να διεξαχθεί ο τελικός για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο μεγαλύτερο στάδιο της πρωτεύουσας, το ΟΑΚΑ, αλλά η Αστυνομία μετά τα εκτεταμένα επεισόδια στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου από οπαδούς της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, αλλά και τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στο ίδιο γήπεδο στον φετινό αγώνα πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στο συγκεκριμένο στάδιο υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων υψηλής επικινδυνότητας.

Η Αστυνομία εκτιμάει ότι πολλοί οπαδοί χωρίς εισιτήριο θα προσπαθήσουν να μπουν στο γήπεδο δημιουργώντας ένταση, και ότι μεταξύ των οπαδών του Ατρόμητου μπορεί να βρεθούν οπαδοί άλλων ομάδων με αποκλειστικό στόχο τη δημιουργία επεισοδίων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Ολυμπιακός και Ατρόμητος συμφώνησαν να διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στην περίπτωση που η Αστυνομία δεν ανάψει το πράσινο φως για το ΟΑΚΑ. Την τελική απόφαση αναμένεται να πάρει εντός των επόμενων ωρών το ΔΣ της ΕΠΟ.