Σαρωτική ανανέωση του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Σαρωτική ανανέωση του Ελληνικού Κοινοβουλίου | tovima.gr

Οι εκλογές του 2012 θα είναι οι πιο ανατρεπτικές της μεταπολίτευσης, όχι μόνο στις αλλαγές των ποσοστών των κομμάτων και της διαμόρφωσης της Βουλής, αλλά και στην απόσυρση πολιτικών προσώπων και της εκλογής νέων. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα ανανεωθεί τουλάχιστον 80%. Ο

ι φουρνιές Βουλευτών της μεταπολίτευσης θα εκλείψουν, όπως επίσης και αυτοί που δεν πρόσφεραν τίποτα με την παρουσία τους αλλά και αυτοί που έχουν εκλεγεί επανειλημμένως σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Ήδη πολλοί από τους νυν Βουλευτές έχουν ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχουν.

Πως πρέπει να ανανεωθεί το Ελληνικό κοινοβούλιο; Με σύνεση και σοβαρότητα τοποθετώντας στις κατάλληλες θέσεις τα κατάλληλα άτομα. Άτομα τα οποία μπαίνουν στο κοινοβούλιο για να πραγματοποιήσουν δημόσιες σχέσεις, είτε να αναδείξουν την προσωπικότητα τους δεν έχουν πλέον θέση στα έδρανα, τα οποία την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο θα κληθούν να υπηρετηθούν από ανθρώπους που θα λάβουν ιστορικές αποφάσεις για τη χώρα όσον αφορά την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος και την έξοδο της χώρας από την ύφεση.

Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι μας όχι μόνο μας εκπροσωπούν επαξίως αλλά αν γνωρίζουν τον σκοπό που έχουν εκλεγεί και βρίσκονται στη συγκεκριμένη θέση. Στις επόμενες εκλογές, όπως φυσικά και στις προηγούμενες, την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο κόσμος και κανείς άλλος. Αυτός επιλέγει τα άτομα που θα μας εκπροσωπήσουν. Αν οι λάθος επιλογές γίνονται κατά συρροή, τότε και εμείς φταίμε για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.

Όσο πικρή και αν είναι η αλήθεια, εμείς τη χαράζουμε. Εμείς τη διαμορφώνουμε. Άρα στο χέρι μας είναι η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού σε όλους τους κομματικούς φορείς και παρατάξεις… ΠαΣοΚ, Νέα Δημοκρατία, ΚΚΕ, ΣύΡιΖα, ΛαΟΣ,ΔημΑρ, ΔηΣυ, και όποιος άλλος μπει στη νέα Βουλή

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk