Η θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος της Έλεν Φίλντινγκ, Bridget Jones Diary (1996) αναβάλλεται έπειτα από την παραίτηση της Σέρινταν Σμιθ.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αναλάβει να ενσαρκώσει στη σκηνή την Μπρίτζετ Τζόουνς, την οποία είχε υποδυθεί στην μεγάλη οθόνη η Ρενέ Ζελβέγκερ στα «Bridget Jones Diary» (2001) και «Bridget Jones: The Edge of Reason» (2004), αλλά για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί εγκατέλειψε το πρότζεκτ που είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του φθινοπώρου στο West End.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, το ντεμπούτο του μιούζικαλ θα γίνει μέσα στο 2013, ενώ άνθρωποι της παραγωγής αναφέρουν ότι «Το σόου θα «επιβιώσει» καθώς είναι από μόνο του εξαιρετικό», ενώ υπογραμμίζουν ότι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Μπρίτζετ δεν είναι απαραίτητο να είναι μια σταρ.

Να προσθέσουμε ότι τα τραγούδια του μιούζικαλ έχει γράψει η Λίλι Άλεν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται και η τρίτη συνέχεια της σειράς, γεγονός που έχει επιβεβαιώσει η εταιρεία παραγωγής Working Title Films που ήταν πίσω από τις δύο προηγούμενες ταινίες.

Αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, ωστόσο ο Κόλιν Φερθ -συμπρωταγωνιστής της Ρενέ Ζελβέγκερ (Μπρίτζετ Τζόουνς)- που υποδύεται τον αξιαγάπητο Μαρκ Ντάρσι, έχει ήδη αφήσει να διαρρεύσουν μερικές πληροφορίες για μια πιθανή εξέλιξη σε αυτή την ιστορία αγάπης.

«Μπορώ να σας πω ότι η Μπρίτζετ και ο Μαρκ δεν μπορούν να έχουν παιδιά. Έτσι είναι πολύ πιθανό η Μπρίτζετ να κάνει το μεγάλο λάθος και να ξαναγυρίσει στον Ντάνιελ Κλίβερ -τον οποίο υποδύεται ο Χιου Γκραντ-, ο οποίος θεωρώ ότι και πάλι θα την παρατήσει, και πάλι θα την αφήσει μόνη της… Και μαντέψτε ποιος θα γυρίσει για να την σώσει;»