Μετά τον γάμο υπερπαραγωγή και το πολυσυζητημένο διαζύγιό της, μόλις 72 ημέρες μετά, η ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως βρήκε νέο αμόρε.

Η 31 ετών σταρ που φιγουράρει πρώτη στη λίστα «The most overexposed star» (οι πιο υπερ-εκτεθειμένες διασημότητες) σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι πλέον ζευγάρι με τον διάσημο ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Ένας παπαράτσι την απαθανάτισε να βγαίνει σήμερα το πρωί από το σπίτι του μεγιστάνα της χιπ-χοπ με τον οποίο είχε διασκεδάσει σε μπαρ το προηγούμενο βράδυ.

Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα ΤΜΖ, η σχέση τους έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, απλά πλέον γίνεται και επίσημη, επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Κάνιε Γουέστ Άμπερ Ρόουζ ότι ο Κάνιε Γουεστ την απατούσε συστηματικά με την Κιμ και πως αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους.

Να σημειώσουμε ότι ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος διατηρούσε επί χρόνια φιλικές σχέσεις με την ριάλιτι σταρ, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του γι αυτή μέσα από τους στίχους του τραγουδιού του «Theraflu».

«Το παραδέχομαι ότι ερωτεύθηκα την Κιμ περίπου το ίδιο διάστημα που αυτή ερωτεύθηκε εκείνον… Δεν πειράζει, κορίτσι μου, κάνε το καπρίτσιο σου…Είναι τυχερός που δεν έβαλα τον Τζέι να τον διώξει από την ομάδα» τραγουδά ο δημοφιλής ράπερ, αναφερόμενος στην Κιμ Καρντάσιαν και τον πρώην της πλέον Κρις Χάμφρις, ο οποίος παίζει στην ομάδα «New Jersey Nets» του Τζέι Ζ, στενού φίλου του Κάνιε Γουέστ.