Συνεδριάζει την Παρασκευή το Εθνικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ

Συνεδριάζει την Παρασκευή το μεσημέρι, με διευρυμένη σύνθεση, το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Στη συνεδρίαση, πέραν των τακτικών μελών του Εθνικού Συμβουλίου θα μετέχουν τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας, οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι Γραμματείς των Τομέων του Εθνικού Συμβουλίου, καθώς και οι εκλεγμένοι και υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες

Συνεδριάζει την Παρασκευή το μεσημέρι, με διευρυμένη σύνθεση, το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Στη συνεδρίαση, πέραν των τακτικών μελών του Εθνικού Συμβουλίου θα μετέχουν τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας, οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι Γραμματείς των Τομέων του Εθνικού Συμβουλίου, καθώς και οι εκλεγμένοι και υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες.

Στη συνεδρίαση θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης. Θα ακολουθήσει συζήτηση σε επτά διαφορετικά τραπέζια, όσες και οι διοικητικές Περιφέρειες, που θα αφορά θέματα οργανωτικής πολιτικής, σε σχέση με την πορεία του ΠαΣοΚ προς τις εκλογές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk