Δίχως ενημέρωση και την Παρασκευή τα ιδιωτικά κανάλια

Στάση εργασίας κήρυξαν από τις 06.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. την Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012 τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ. Η στάση αφορά όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και θα πραγματοποιηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το συνεχιζόμενο κύμα απολύσεων και την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ

Στάση εργασίας κήρυξαν από τις 06.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. την Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012 τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ. Η στάση αφορά όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και θα πραγματοποιηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το συνεχιζόμενο κύμα απολύσεων και την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ.

Επίσης, η στάση εργασίας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των σωματείων «γίνεται σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνάδελφους τεχνικούς τηλεόρασης, οι οποίοι απεργούν ζητώντας να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011, που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης, οι οποίοι εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια. Οι συνάδελφοι τεχνικοί ζητούν επίσης να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών, που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk