Εμπορική Τράπεζα: Επένδυση 10ετίας με επιτόκιο 6% για 3 χρόνια

Η Εμπορική Τράπεζα σε συνεργασία με την Crédit Agricole Life διαθέτoυν την 9η έκδοση του επιτυχημένου επενδυτικού προγράμματος «Emporiki Εισόδημα+»

Η Εμπορική Τράπεζα σε συνεργασία με την Crédit Agricole Life διαθέτoυν την 9η έκδοση του επιτυχημένου επενδυτικού προγράμματος «EmporikiΕισόδημα+».

Το προϊόν ανήκει στη σειρά προγραμμάτων εφάπαξ καταβολής τύπου Unit Linked και εξασφαλίζει 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη (υπό την προϋπόθεση διακράτησής της μέχρι τέλους) και υψηλό αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα με επιτόκιο που ξεκινά με 6% για τα πρώτα 3 χρόνια.

Το «EmporikiΕισόδημα+, 9η Έκδοση», έχει 10ετή διάρκεια επένδυσης, και το επενδυτικό σκέλος του αποτελείται από Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο που επενδύει σε ομόλογο σταθερής απόδοσης, προσφέροντας εγγυημένη ετήσια απόδοση σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, πληρωτέα ανά εξάμηνο απευθείας στο λογαριασμό του πελάτη.

Στα πλεονεκτήματα του νέου προϊόντος συγκαταλέγονται επιπλέον οι σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις, η ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής και η δυνατότητα ρευστοποίησης μετά τον τρίτο μήνα επένδυσης.

Εγγυητής του ομολόγου, στο οποίο βασίζεται η επένδυση, είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Crédit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού Ομίλου στη Γαλλία, γεγονός που παρέχει στον πελάτη πρόσθετη προστασία και ασφάλεια των κεφαλαίων του. Σημειώνεται ότι το προϊόν διατίθεται από όλα τα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας έως τις 11 Μαΐου 2012, με χαμηλό ποσό εκκίνησης, από 5.000 ευρώ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk