Εν μέσω των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σαμ Μέντες, ένα ακόμη γοητευτικό κορίτσι προστέθηκε στο καστ.

Ο λόγος για την Ελληνίδα Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, για να επιβεβαιωθεί αργότερα και επίσημα από τους υπεύθυνους της παραγωγής της ταινίας.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, επίσημα ανακοινώνω ότι πήρα έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond. Τουρκία σου έρχομαι! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Αυτή είναι επίσημα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» έγραψε η 24χρονη ηθοποιός στο Facebook.

Όσο για τον ρόλο της θα είναι μικρός και αναμένεται να εμφανιστεί στην αρχή της ταινίας σε κάποιες σκηνές που θα γυριστούν στην Κωνσταντινούπολη.

Να σημειώσουμε ότι η Τόνια Σωτηροπούλου είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Γιώργου Κιμούλη και έχει συμμετάσχει στην ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία» καθώς επίσης και στο τηλεοπτικό «Σε Είδα», ενώ τα τελευταία τριάμισι χρόνια έχει μετακομίσει στο Λονδίνο όπου συνεχίζει τις σπουδές της και την… καριέρα της.

Έχει ήδη εμφανιστεί σε κάποιες ξένες παραγωγές με τελευταία και πιο σημαντική την ταινίατου Πίτερ Στρίκλαντ «Berberian Sound Studio», πλάι στον βραβευμένο Βρετανό ηθοποιό Τόμπι Τζόουνς.

Το «Skyfall» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου 2012.