Γαλλία: Νέες συλλήψεις της αστυνομίας σε κύκλους φανατικών ισλαμιστών

Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε νέα επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας σε κύκλους φανατικών ισλαμιστών σε αρκετές πόλεις της χώρας, όπως έγινε γνωστό από πηγές προσκείμενες στις έρευνες.

Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν σε νέα επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας σε κύκλους φανατικών ισλαμιστών σε αρκετές πόλεις της χώρας, όπως έγινε γνωστό από πηγές προσκείμενες στις έρευνες.

Η επιχείρηση είχε ως στόχο άτομα που πιστεύεται ότι είχαν μεταβεί στο Αφγανιστάν ή στο Πακιστάν ή σκόπευαν να ταξιδέψουν σε αυτές τις χώρες για να συμμετάσχουν σε τζιχάντ (ιερό πόλεμο).

Αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες στο Ρουμπέ στη βόρεια Γαλλία και σε συνοικίες της Μασσαλίας, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τουλάχιστον 13 άτομα είχαν συλληφθεί σε ανάλογες επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις.

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας έχουν ξεκινήσει μετά τις επιθέσεις του Μοχάμεντ Μερά, ο οποίος σκότωσε επτά άτομα και τελικά έχασε τη ζωή του στη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας στην Τουλούζη.

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk