Από τις 12 Μαΐου έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2012, το Μουσείο Christian Dior -το σπίτι της παιδικής ηλικίας του σχεδιαστή- στην πόλη Granville στην ακτή της Νορμανδίας, θα φιλοξενήσει έκθεση με φορέματα και αξεσουάρ που έχουν φορεθεί κατά καιρούς από μερικές από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του κόσμου, τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης, όπως οι Μάρλεν Ντίτριχ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Πενέλοπε Κρουζ και Μαριόν Κοτιγιάρ.

Το ισόγειο του μουσείου θα είναι αφιερωμένο στα καθημερινά ρούχα και αξεσουάρ που φορέθηκαν, καθώς επίσης και σε μια έκθεση αφιερωμένη στην ηθοποιό Ντίτριχ η οποία ήταν οπαδός και φίλη του σχεδιαστή, εξήγησε η συνεργάτης και επιμελήτρια της έκθεσης Barbara Jeauffroy-Mairet.

Ο δεύτερος όροφος θα είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να τονιστεί, αλλά και να γίνει γνωστός ο ρόλος του Christian Dior ως ενδυματολόγου, καθώςπριν δημιουργήσει τον οίκο μόδας του το έτος 1947, σχεδίαζε ρούχα για το σινεμά. Σε αυτόν τον όροφο της έκθεσης θα περιλαμβάνεται και ένα βελούδινο φόρεμα που φορέθηκε από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην ταινία «Μυστική Τελετή».

Ο τρίτος και τελευταίος όροφος της έκθεσης θα είναι αφιερωμένος στις εμπορικές συνεργασίες του οίκου με τον κόσμο του κινηματογράφου αλλά και στις διαφημίσεις που έχει κάνει για το λανσάρισμα των αρώματων του οίκου. Ηighlights αυτού το section, τα τρία από τα φορέματα, καθώς επίσης και το περιλαίμιο που φορούσε η Σαρλίζ Θερόν στις διαφημίσεις για το άρωμα J’Adore.

Η έκθεση «Stars in Dior» συμπίπτει επίσης με τη γαλλική έκδοση του βιβλίου με το ίδιο όνομα, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από τις εκδόσεις Rizzoli.