Fishαλίδα

Μου άρεσε αυτό το μαγαζί από την πρώτη μέρα που άνοιξε. Στον αέρα του πλανιόταν εκείνη η θεσσαλονικιώτικη αύρα της αφθονίας, που λείπει από πολλά αθηναϊκά μαγαζιά.

Φιλόξενη διάθεση, ευγενικό, αλλά ουδόλως φορτικό σέρβις, τίμιες, κιμπάρικες μερίδες στα κυρίως πιάτα σε μια καλή σχέση ποιότητας τιμής, ευφάνταστοι μεζέδες και κυρίως φρέσκα όστρακα, ψάρια και θαλασσινά, νόστιμα μαγειρεμένα.

Από τον κατάλογο διαλέγεις ανάλογα με το πόσο θέλεις να φας και πόσο να πληρώσεις. Εξηγούμαι. Μπορείς απλώς να πάρεις ένα τσίπουρο με το μεζέ του και να δώσεις 3 ευρώ (σημειωτέον, οι προτάσεις σε τσίπουρα είναι πολύ ψαγμένες) ή να φτιάξεις ένα μενού με μεζεδάκια, σαν τάπας, με γαύρο μαρινάτο, φακές με καπνιστό κολιό, εξαιρετική λακέρδα, ψημένα ψωμάκια με πικάντικες γαριδούλες και φέτα, άψογα ψημένο χταποδάκι ή να επιλέξεις ανάμεσα σε ψητά ή τηγανητά ψάρια και σε καλοφτιαγμένες μακαρονάδες θαλασσινών.

Προσοχή, όμως, γιατί αν τα πάρεις όλα μαζί, ίσως βρεθείς μετά να γκρινιάζεις για τον λογαριασμό, που εύλογα θα σου φανεί «τσιμπημένος».

Δεν τρελάθηκα:
Με τα γλυκά.

Πληρώνεις:
12-35 ευρώ/το άτομο.

Ναϊάδων 2 και Αντήνορος, Χίλτον, τηλ. 210 7234 551

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk