• Αναζήτηση
 • Μεγαλώνει… η ομάδα ΔΙΑΣ

  Σχεδόν 3.000 δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. θα κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη από το τέλος Απριλίου.

  Σχεδόν 3.000 δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. θα κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη από το τέλος Απριλίου.

  Κατά την παρουσίαση, σήμερα Τρίτη, της νέας φουρνιάς 200 αστυνομικών – 199 ανδρών και μίας γυναίκας – που εντάχθηκαν στη δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ και αναλαμβάνουν από αύριο Τετάρτη καθήκοντα δίπλα στους παλαιότερους συναδέλφους τους, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι η ενίσχυση της ΔΙΑΣ θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

  Με βάση τον προγραμματισμό του υπουργείου προβλέπεται μέχρι το τέλος του μήνα να υπηρετούν στη ΔΙΑΣ συνολικά 2.900 αστυνομικοί.

  Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «δύο χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση των ομάδων ΔΙΑΣ στους δρόμους των πόλεων και την ενίσχυσή τους – έως τις 11 Απριλίου – συνολικά με 900 αστυνομικούς – ειδικούς φρουρούς, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά πλήρης κάλυψη των 178 προβλεπόμενων τομέων, καθώς και κάλυψη επιπλέον 15 νέων επιλεγμένων τομέων».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Η Μύκονος που αλλάζει Η Τζίτζι Χαντίντ είχε «δέσει» τα καστανόχρυσα, πλούσια μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν στη βάση του λαιμού. Το... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk