Θετικό γεγονός η επιστροφή του κ. Κώστα Σημίτη

Θετικό γεγονός η επιστροφή του κ. Κώστα Σημίτη | tovima.gr

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μια έντονη φημολογία ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, κ. Κώστας Σημίτης πρόκειται να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική σκηνή, τοποθετώντας τον ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κινήματος.

Μια εξέλιξη που είναι βέβαιο ότι θα τύχει ευρείας αποδοχής για ένα στέλεχος του οποίου η πολιτική στην ηγεσία της χώρας τυγχάνει ευρείας αποδοχής και επιβεβαίωσης από μεγάλη μερίδα πολιτών της χώρας. Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι η χώρα επί ημερών του γνώρισε τις καλύτερες εποχές της σύγχρονης ιστορίας. Ένα στέλεχος με τεράστια εμπειρία, έχοντας διαχειριστεί επιτυχώς την οικονομία της χώρας, ο εμπνευστής της εισόδου του Ευρώ στη χώρα και φυσικά, άριστος γνώστης του κοινωνικού γίγνεσθαι αλλά και της Ευρωπαϊκής εμπειρίας.

Το 2004 αποχωρώντας από την πρωθυπουργία, λοιδορήθηκε το έργο του, αμφισβητήθηκε από πολλούς και πολλοί του χρέωσαν αδίκως όπως φαίνεται την κακή οικονομική κατάσταση μετά το 2004. Όμως βλέποντας την αλήθεια μετά από χρόνια, όλοι καταλαβαίνουν ποιοι πραγματικά δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στη χώρα και όχι οι κυβερνήσεις του κ. Σημίτη.

Τα ιστορικά στελέχη, τα οποία έχουν αποδείξει ότι έχουν χειριστεί επιτυχώς ζητήματα, απ΄ όποιο κόμμα και αν προέρχονται πρέπει να συμβάλλουν στην ανοικοδόμηση της χώρας και να δώσουν τα φώτα τους τα επόμενα δύσκολα χρόνια με σκοπό την ανάκαμψη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk