Η Saxo Bank υποδέχεται το Χρηματιστήριο Αθηνών

Η Saxo Bank, ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, υποδέχεται το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, στη πλατφόρμα online συναλλαγών της SaxoTrader, παρέχοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες πελάτες ανά τον κόσμο να διαπραγματεύονται Ελληνικές μετοχές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η Saxo Bank, ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, υποδέχεται το Χρηματιστήριο Αθηνών στη πλατφόρμα της SaxoTrader, μία ενέργεια που όχι μόνο διευρύνει τις επενδυτικές επιλογές των Ελλήνων επενδυτών, αλλά παράλληλα στηρίζει το ελληνικό Χρηματιστήριο.

Με την κίνηση αυτή, ενισχύονται οι επενδύσεις ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα, με χιλιάδες επενδυτές της Τράπεζας από όλον τον κόσμο να έχουν πλέον πρόσβαση στις μετοχές εισηγμένων εταιρειών στην Ελλάδα.

Παράλληλα, και οι Έλληνες επενδυτές αποκτούν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς μέσα από ένα λογαριασμό και μέσα από ένα και μόνο σημείο πρόσβασης, μπορούν να πραγματοποιήσουν επενδύσεις, τόσο σε ξένες αγορές όσο και στο Χ.Α., απολαμβάνοντας παράλληλα ανταγωνιστική τιμολόγηση.

Ο κ. Εμμανουήλ Λεμονάκης, Διευθυντής Γραφείου Saxo Bank Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Η ένταξη ελληνικών μετοχών στην πλατφόρμα της Saxo Bank είναι πολύ σημαντική εξέλιξη για εμάς. Πρόκειται για ορόσημο στην ήδη επιτυχημένη παρουσία μας στην Ελλάδα, καθώς η Saxo Bank, έχοντας πραγματοποιήσει μία σημαντική επένδυση προκειμένου να εντάξει το Χρηματιστήριο Αθηνών στην πλατφόρμα της, αναγνωρίζει ουσιαστικά τις προοπτικές της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς. Οι Έλληνες επενδυτές πλέον μπορούν να συγκεντρώσουν όλες τους τις επενδύσεις κάτω από μία ‘ομπρέλα’ και να πραγματοποιούν συναλλαγές εύκολα και άμεσα, μέσω μίας από τις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk