Αίτηση ακύρωσης κατά του PSI καταθέτουν οι έλληνες ιδιώτες

Aίτηση ακυρώσεως για τις υπουργικές πράξεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) θα καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου. Για την κατάθεση της συγκεκριμένης αίτησης θα εκπροσωπηθεί από τα Δικηγορικά Γραφεία Κώστα Χ. Χρυσόγονου και Ιωάννη Α. Γκιτσάκη. Το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Απριλίου ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Aίτηση ακυρώσεως για τις υπουργικές πράξεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) θα καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου.

Για την κατάθεση της συγκεκριμένης αίτησης θα εκπροσωπηθεί από τα Δικηγορικά Γραφεία Κώστα Χ. Χρυσόγονου και Ιωάννη Α. Γκιτσάκη. Μάλιστα, αύριο το απόγευμα (5μμ) ο Συνταγματολόγος καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ. Κ. Χρυσόγονος θα δώσει στην Αθήνα συνέντευξη Τύπου για το θέμα της αίτησης ακυρώσεως των φυσικών προσώπων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Απριλίου ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Αίτημα του συλλόγου, τα ενεργά μέλη του οποίου ξεπερνούν σήμερα τις 2.000, είναι η συνάντηση με παράγοντες του υπουργείου και των κομμάτων για την επίλυση του θέματος της αποζημίωσης των φυσικών προσώπων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk