Την άνοιξη ο Οίκος Υψηλής Ραπτικής Dior, μας υποδέχεται με πολυτελή και επώνυμα δώρα Dior. Με τις αγορές προϊόντων Dior, σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών σας χαρίζει υπέροχα δώρα, με την υπογραφή του διάσημου Γαλλικού Οίκου.

Με αγορές Dior, από 26 Μαρτίου 2012 έως και 26 Μαΐου 2012, – μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, από όλες τις αλυσίδες καλλυντικών θα αποκτήσετε άμεσα επώνυμα και συλλεκτικά δώρα Dior.

Ο γαλλικός Οίκος αναζητά πάντα την τελειότητα και την φινέτσα στα προϊόντα που φέρουν την διάσημη υπογραφή του. Για όλες τις φανατικές του Οίκου Dior, δημιουργήθηκε μια σειρά από υπερπολυτελή δώρα σε γκρι χρώμα –το αγαπημένο χρώμα του Monsieur Christian Dior- τα οποία όλα έχουν διακοσμηθεί με το χαρακτηριστικό φιόγκο του Οίκου. Μια σειρά από όμορφες και ντελικάτες κασετίνες, από τις οποίες φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν και τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ Dior, σε κανονικό μέγεθος.

Υπερπολυτελής κασετίνα Dior, η οποία περιέχει την best seller Diorshow Extase mascara, την παλέτα ματιών 5 Couleurs, το Crayon Eyeliner και την ενυδατική κρέμα HYDRA LIFE σε ειδικό μέγεθος. Σε αυτήτη κασετίνα, θα βρείτε και μια κομψή μαύρη, βελούδινη κοσμηματοθήκη.

·Κασετίνα Dior, η οποία περιέχει όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα για την τσάντα. Στην κασετίνα, η οποία είναι διακοσμημένη με τον χαρακτηριστικό φιόγκο του Οίκου, θα βρείτε ότι δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σας. Το κραγιόν θρύλος Rouge Dior, το πρoϊόν Lip Maximizer το οποίο περιποιείται και δίνει όγκο στα χείλη και το Crayon Contour Levres .

·Φίνο κασετινάκι Dior. Την πιο όμορφη θήκη για το αγαπημένο σας κραγιόν με το Rouge Dior.

Ο οίκος Dior έχει, όμως, μία ακόμα έκπληξη: Για πρώτη φορά επώνυμα, αυθεντικά γυαλιά ηλίου Dior προσφέρονται στις πελάτισσες με αγορές από τα καταστήματα καλλυντικών.