Επιτέλους κάτι κινείται!

Ο μήνας αρχίζει με σημαντικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό: Ο Ερμής γυρίζει στην ορθή του πορεία, αφήνοντας να κυλήσουν πιο ομαλά θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει ως τις αρχές Αυγούστου, ενώ στις 6/4 έχουμε Πανσέληνο στον Ζυγό.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος απέναντί σας, στο ζώδιο του Ζυγού, εν μέρει σας ξεβολεύει ή σας αγχώνει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς οι προκλήσεις θα είναι πολλές και ο ανταγωνισμός – θεμιτός ή αθέμιτος – ακόμη πιο έντονος. Προσέξτε ιδιαίτερα το διήμερο 5-6/4, γιατί οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, από τώρα και στο εξής θα βοηθηθείτε θεαματικά σε ζητήματα επικοινωνίας με την αρωγή της Αφροδίτης στους Διδύμους.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εκβαση μιας συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινά μια εβδομάδα εξελίξεων σε δουλειά και υγεία. Αρχικά μπορεί να αντιμετωπίσετε σημαντικό φόρτο εργασίας ή κόντρες με συναδέλφους, ή λόγω της υπερκόπωσης να έχετε κάποια προβλήματα με τη φυσική σας κατάσταση, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να προκύψει και μια ίωση ή άλλη ενόχληση για την υγεία σας. Στο τέλος όμως, και με λίγη επιμονή και ψυχραιμία, θα τα αντιμετωπίσετε όλα.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σας από εδώ και στο εξής.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ασχοληθείτε με την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σύνθετη εβδομάδα. Από τη μία σάς «χαϊδεύει» σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σχέσεις και από την άλλη σάς δυσκολεύει και σας αναστατώνει (θετικά και αρνητικά) σε θέματα επαγγελματικά. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 5 ή 6/6, η επιρροή θα είναι πιο σημαντική, γι’ αυτό να είστε πιο υπομονετικοί και συνεπείς. Μέσα σε όλα αρχίζει σιγά σιγά να φτιάχνει και το τοπίο στα ερωτικά. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας όπου και θα παραμείνει ως τον Αύγουστο, βελτιώνοντας διάθεση, εμφάνιση, αλλά και σχέσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτιώστε τις αντοχές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 6/4 σάς επηρεάζει άμεσα ανεβάζοντας τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις στην οικογένεια, στη δουλειά και στην ερωτική σας σχέση. Δεν χρειάζεται βέβαια να σας τονίσω πόσο προσεκτικοί, διαλλακτικοί και ήρεμοι πρέπει να φανείτε για να αντεπεξέλθετε στις δονήσεις της, που δεν είναι και τόσο θετικές εξαιτίας των δύσκολων όψεων που σχηματίζει. Το θετικό της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής, ορθός στους Ιχθύς, θα βοηθήσει σημαντικά στην επικοινωνία.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στραφείτε στην οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Οι εντατικοί ρυθμοί στην καθημερινότητα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Κοντά στις 6/4, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Περισσότερες ώρες δουλειάς, ευθύνες, ανάληψη υποχρεώσεων συναδέλφων οι οποίοι για κάποιον λόγο απουσιάζουν, ένα ξαφνικό επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμη και ανάγκες φροντίδας ενός οικείου προσώπου είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια που θα σας αγχώσουν κάπως παραπάνω.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια επαγγελματική πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ουδέτερη για το ζώδιό σας η Πανσέληνος αυτής της εβδομάδας· ο μόνος τομέας που επηρεάζεται είναι ο οικονομικός. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να κορυφώνονται οι συζητήσεις για μια αύξηση, μπορεί από την άλλη να παρουσιάζονται κάποιες οικονομικές ανάγκες τις οποίες πρέπει να καλύψετε εγκαίρως. Σε κάθε περίπτωση θα καταφέρετε να κλείσετε με το μικρότερο κόστος τις οφειλές σας και να σας μείνει και κάτι στην τσέπη. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί την επαγγελματική προβολή.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τονώστε την αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ

Μια σχέση ερωτική ή μια συνεργασία φαίνεται ότι φθάνει σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξή της. Το πρόβλημα είναι ότι τις αποφάσεις δεν τις παίρνετε απαραίτητα εσείς και αυτό δυσχεραίνει κάπως τα πράγματα. Τελικά, παρά το προσωρινό ξεβόλεμα, θα καταφέρετε να κάνετε το δικό σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα βοηθήσει αρκετά στην τόνωση της ψυχολογίας σας στο εγγύς μέλλον.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναζητήστε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντική η Πανσέληνος της 6ης Απριλίου και πολλά και ενδιαφέροντα τα σενάρια που ανοίγονται. Κυρίως εκείνο που αφορά παρασκηνιακές συζητήσεις και προετοιμασίες για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Πιθανώς τώρα να συζητάτε και να καταλήγετε σε μια επαγγελματική πρόταση που σας έγινε νωρίτερα. Ή μπορεί να σας αποκαλύπτονται τώρα κάποιες σημαντικές πτυχές ενός θέματος που όμως δεν μπορείτε να δημοσιοποιήσετε. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ενισχύει τα οικονομικά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κόψτε μια κακή συνήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί στο ωροσκόπιό σας τον τομέα της χαράς, της διασκέδασης και των φίλων, αλλά υπάρχει ένα σενάριο που ίσως σας ξεβολέψει προσωρινά και αυτό αναφέρεται στα οικονομικά σας. Πιθανώς θα κληθείτε να καλύψετε ένα εκπρόθεσμο χρέος. Τα έξοδα θα μπορούσαν να είναι και αποτέλεσμα της γενναιοδωρίας σας απέναντι σε ένα φιλικό πρόσωπο. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ευνοεί τα αισθηματικά σας.
ευκαιρία της εβδομάδας:

Διασκεδάστε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντονος μήνας ο Απρίλιος και εδικά η πρώτη εβδομάδα του. Οι γεννημένοι κοντά στις 5 ή 6 Ιανουαρίου θα έχετε σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα και την επαγγελματική σας πορεία. Ολοι οι Αιγόκεροι πρέπει να είστε προσεκτικοί κοντά στις 6/4 γιατί και οι άλλοι θα είναι περισσότερο νευρικοί ή λιγότερο υπομονετικοί και αν συμπεριφέρεστε κι εσείς έτσι τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν. Η πορεία του Ερμή σε ορθή φορά στους Ιχθύς ευνοεί την επικοινωνία και το εμπόριο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματική πρόοδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σχετικώς φιλική προς το ζώδιό σας Πανσέληνος σας καλεί να εκμεταλλευτείτε την εύνοιά της προκειμένου να διαχειριστείτε καλύτερα τα θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, δικαστικές υποθέσεις ή, αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ και τις εκδόσεις, σχετικά ζητήματα. Πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της υγείας σας αφού ένα αναπάντεχο κρυολόγημα ή άλλη ενόχληση μπορεί να βάλει φρένο σε πιθανά σχέδιά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Καταστρώστε ταξίδια!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος δεν φαίνεται να σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Ο μόνος τομέας που αποσπά την προσοχή σας είναι ο οικονομικός και εκεί μπορεί εξαιτίας της Πανσελήνου να έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Αν υπήρχαν εκκρεμότητες με εφορίες και τραπεζικά ιδρύματα ή με κληρονομικά ζητήματα που δεν είχαν τακτοποιηθεί, ίσως αναγκαστείτε να τις αντιμετωπίσετε επειγόντως. Κατά τα άλλα, ο Δίας από τον Ταύρο εξακολουθεί να είναι σύμμαχός σας και βάζει το χέρι του για να σας γλιτώσει από τα δύσκολα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια οικονομική ρύθμιση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk