Στη γραμμή της αλήθειας για την οικονομία θα κινηθεί το ΠαΣοΚ

Την Τετάρτη θα επαναληφθεί η συνεδρίαση του μικρού σχήματος το οποίο θα λαμβάνει αποφάσεις για την εκλογική στρατηγική του ΠαΣοΚ, με την κανονική του σύνθεση. Δηλαδή με τη συμμετοχή των Κ. Σκανδαλίδη, Α. Λοβέρδου, Μιχ. Χρυσοχοΐδη, Άννας Διαμαντοπούλου, Δ. Ρέππα, Μιχ. Παπαϊωάννου, Χρ. Παπουτσή, Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπα, Μ. Ανδρουλάκη, Φώφης Γεννηματά

Την Τετάρτη θα επαναληφθεί η συνεδρίαση του μικρού σχήματος το οποίο θα λαμβάνει αποφάσεις για την εκλογική στρατηγική του ΠαΣοΚ, με την κανονική του σύνθεση. Δηλαδή με τη συμμετοχή των Κ. Σκανδαλίδη, Α. Λοβέρδου, Μιχ. Χρυσοχοΐδη, Άννας Διαμαντοπούλου, Δ. Ρέππα, Μιχ. Παπαϊωάννου, Χρ. Παπουτσή, Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπα, Μ. Ανδρουλάκη, Φώφης Γεννηματά.

Τη Δευτέρα, συναντήθηκαν στην Ιπποκράτους, ορισμένα από τα μέλη του σχήματος αυτού και συζήτησαν με τον κ. Ευ. Βενιζέλο ένα αρχικό πλαίσιο στρατηγικής. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, τους είπε, ότι την Τετάρτη θα γίνει πιο οργανωμένη συζήτηση και ότι θα παρουσιάσει και ο ίδιος μια εισήγηση για τις προεκλογικές προτεραιότητες του κόμματος.

Η βασική γραμμή στην οποία θα κινηθεί το ΠαΣοΚ προεκλογικά είναι ότι θα πει στους ψηφοφόρους την αλήθεια για την οικονομία και την πορεία της χώρας. Η αλήθεια, πάντως, χρειάζεται πολλές και καθαρές εξηγήσεις ώστε να αντιληφθεί και ο τελευταίος πολίτης τι συμβαίνει στη χώρα και ποια είναι η πρόταση του ΠαΣοΚ για την υπέρβαση της κρίσης. Επίσης χρειάζεται ένα επεξεργασμένο πρόγραμμα και νέους, καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία υποψηφίους. Το πρώτο είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί, τα ψηφοδέλτια όμως αποδεικνύονται δύσκολη υπόθεση για την Ιπποκράτους, η οποία έχει πει ότι επιδιώκει ανανέωση στο 60%.
Την Τρίτη, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία του ΠαΣοΚ με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού. Παράλληλα χθες συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα, με αντικείμενο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών -τα θέματα της οικονομίας βρίσκονται πάντα στην πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης.
Εξάλλου, ο πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό την Τρίτη, στην ειδική ημερίδα για την ενέργεια «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ανάπτυξη υποδομών στη νοτιοανατολική Ευρώπη & το Πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ» που συνδιοργανώνεται από το ΥΠΕΚΑ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Αργότερα, την ίδια ημέρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), αποτελούμενη από τους κ.κ John Grossomanides, Jr (Ύπατος Πρόεδρος), Anthony Kouzounis (Ύπατος Αντιπρόεδρος), George Vassilas (Πρόεδρος AHEPA Καναδά), Philip T. Frangos (Ύπατος Γραμματέας), George E. Loucas, R.Ph. J.D. (Ύπατος Σύμβουλος) και Nicky Stamoulis (Ανώτατη Πρόεδρος – Θυγατέρες Πηνελόπης).
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk