Νοημοσύνη Το μεγάλο θαύμα στη γη είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος, δεν μπορούν να συγκριθούν τα δημιουργήματα του με αυτόν. Γιατί είναι εργαλεία για να τον βοηθούν, όσο και να θαυμάζουμε την δύναμη το υπολογιστών, αν αναλογιστούμε πόση ενέργεια χρησιμοποιεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος χημική διαδικασία, ηλεκτρική, ταξινομή μνήμη δημιουργεί,αισθάνεται,συμπονε, ακόμη και θυσιάζεται για τον συνάνθρωπο του όταν το ιδεί να κινδυνεύει.

Βέβαια και δεν είναι όλα τέλεια η θεωρεία μου είναι ότι σε κάθε λαό μόνο το 30% έχει IQ πάνω από τη μέση το 70% είναι κάτω του μέσου όρου. Θα προτιμούσα να πεθάνω παρά να πάρω την μπουκιά από το στόμα του συνανθρώπου μου, να φάω χόρτα, οτιδήποτε βρώ στη φύση. Έχει αναλογιστή κανείς που σκοτώνει το συνάνθρωπο του, ότι αυτόν που σκοτώνει για την ομάδα του, η για 5 ευρώ, ότι αν κινδύνευε να πέσει σε γκρεμό αυτός μπορεί να ήταν ο σωτήρας του με κίνδυνο της ζωής του. Αλλά αυτού το κεφάλι είναι κουτί άδειο, είναι κάτω του μέσου όρου.

Στην Θεωρεία μου στην αναλογία 70% με 30% δεν σημαίνει ότι το 70% κάνει μόνο βλακείες και το αντίστοιχο μόνο εξυπνάδες, τουναντίον κάποτε ένας βλάξ μπορεί να κάνει τι μεγαλύτερη εξυπνάδα πού ο έξυπνος δεν μπορούσε ούτε να φαντασθεί, και από την άλλη ο έξυπνος την μεγαλύτερη βλακεία που ο βλάξ δεν μπόρεσε να σκεφθεί Με άλλα λόγια η βλακεία και η εξυπνάδα δεν είναι προνόμιο του ενός η του άλλου μέρους, αλλά σε ποσόστωση. Μόρφωση δεν σημαίνει εξυπνάδα, αλλά εκπαίδευση. Ο καθείς που πήρε ένα δίπλωμα πανεπιστημίου δεν σημαίνει ότι είναι επιστήμων, αλλά κασετόφωνο που αναμασά τα μασημένα.

Επιστήμων είναι αυτός που πήρε 10 από την μόρφωση και δημιούργησε 20,30,κ.λ. Αυτοί που μας κυβερνούν δεν σημαίνει ότι είναι και ότι καλύτερο έχουμε, το καλύτερο το έχουμε σπάνια. Κάποτε για να δείξω ένα παράδειγμα εκτιμούσα τον Ανδρέα Παπανδρέου τον είδα να καπνίζει και είπα να η μεγάλη του βλακεία και ο καθένας ξεκίνησε το κάπνισμα από μια βλακεία να δείξη ότι κάποιος είναι. Διάβασα για έναν στρατηγό που του πρόσφεραν οι ξένοι μίζα για αγορά όπλων, λυπάμαι που δεν θυμάμαι να μνημονεύσω το όνομα του και τους είπε αφαιρέστε το από το λογαριασμό της πατρίδας μου η χήρα του την βρήκαν πεθαμένη από το κρύο σε ένα παγκάκι στη Ελβετία. Για πολιτικούς που μπήκαν στη πολιτική πλούσιοι και έφυγαν πτωχοί, αυτά αλίμονο λυπάμαι είναι εξαιρέσεις.

Ο πολιτικός πρέπει να είναι φιλοπάτρις να αγαπά το σύνολο, οραματιστής για το καλό του συνόλου, ιδεολόγος πάλι για το σύνολο όχι για το εγώ του. Αυτό που λέει στις παροιμίες γυναίκα ενάρετο τις θέλει εύρη διότι τι αύτη είναι πολυτιμοτέρα υπέρ τους μαργαρίτας εγώ θα το πω για τον άνθρωπο γενικά. Υπάρχει μιά παροιμία στην παλαιά διαθήκη που δείχνει ποιοι μας κυβερνούν θα την παραθέσω όσο καλά θυμάμαι. Ήταν μια βασιλική οικογένεια με 70 αδέλφια ο ένας αδελφός που εποφθαλμιούσε την εξουσία σκότωσε όλα τα αδέλφια του για να γίνει βασιλιάς και όταν κάποτε έκανε τραπέζι στους αυλικούς του, (αυλοκόλακες, πινέλα,ενοώ γλύφτες,κ.λ.) στους πρόποδες κάποιου βουνού ήρθε από μακριά στην πεδιάδα ένα από τα αδέλφια του που γλίτωσε έβαλε τα χέρια του στο στόμα του σε θέση χωνί και του είπε αυτή την παροιμία. Κάποτε τα δένδρα του δάσους αποφάσισαν να εκλέξουν ένα δένδρο του δάσους βασίλισσα έτσι πήγαν στην ελιά και τις είπαν αποφασίσαμε να σε εκλέξουμε βασίλισσα του δάσους η ελιά δεν δέχτηκε λέγοντας να αφήσω το έλαιο που τρέχει στις φλέβες μου που χρήζω βασιλείς για να γίνω βασίλισσα ποτέ τότε πήγαν στο αμπέλι και αυτό απάντησε εγώ που ευφραίνω τους ανθρώπους με τον οίνο μου να ασχοληθώ με την βασιλεία ποτέ, πήγαν στη Συκιά τα ίδια τελικά πήγαν σε ένα κάκτο του έκαναν τι πρόταση και αποδέχτηκε με τα χαράς να σας έχω κάτω από την προστασία μου τον ίσκιο μου.

Η παροιμία μας δείχνει αυτοί που έχουν τα προσόντα ξέρουν και τις ευθύνες τις θέσης, και για να μην υποσκέλιση η μια θέση την άλλη δεν αναλαμβάνουν. Οι ανεύθυνοι ξερόλες που δεν έχουν τα προσόντα δηλώνουν πρώτοι, εδώ εγώ παρών.

Να θυμίσω στο 70% ότι δεν χρειαζόταν να έχεις δίπλωμα ψυχολογίας για να καταλάβεις το ελάττωμα εκτός και αν το θεωρούσαν προτέρημα την Υπεροψία του μπουχέσα που φαινόταν σε κάθε κίνηση του. Τώρα αγανακτούν δικαίως και αδίκως, όλοι έσφαλαν άλλοι πολύ, άλλοι λίγο, άλλοι έφαγαν πολλά, άλλοι λίγο, άλλοι πολύ λίγοι ήταν οι νομοταγείς. Τώρα αγανακτούν για τα πάντα και τους πάντες και τα όσια μας τις μνήμες μας 25 Μαρτίου κ. λ. δεν έβαλαν στο στόχαστρο αυτόν που δήλωνε αντιπολίτευση ότι θα κάνει ανασυγκρότηση του κράτους δηλαδή αυτά που γίνονται τώρα, αλλά σε πεντέ μιση χρόνια ανέβασε διπλασίασε το χρέος σε 170 δίς τα 100 δίς τον τελευταίο χρόνο.

Τελικά η μόνη ανασυγκρότηση ήταν σαν άλλος Νέρων να κάψει την μισή Ελλάδα, απορώ γιατί δεν αγανακτείτε, διαδηλώνετε έξω από την οικεία του και σε κάθε ένα από την κουστωδία του που ακόμη και σήμερα με τον Σαμαρά εξακολουθούν να ζητούν ψήφο αμετανόητοι Κάθε λαός είναι άξιος τις ηγεσίας του, και τον συνεπειών τον επιλογών του. μήπως θυμάστε τον υπερόπτη που αγαπήσατε, τον καταλληλότερο που ψηφήσατε, που αποσύρθηκε, λούφαξε, σαν αραγμένο πλοίο. ΥΣ. Υπερόπτης. ΟΠΤΙΚΗ Βλέπει αφ» υψηλού. Δηλαδή βλέπει από ψηλά σαν Θεός, αυτή είναι πραγματική έννοια Αλλά θα μου άρεσε να το δώ με μια άλλη όψη, Υπερίπταται ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ δηλαδή τα μυαλά έξω από το κεφάλι.