Ανοιχτά αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Πέμπτης.

Ερωτηθείς για τη δημοσκοπική καθίζηση του ΛΑΟΣ που παρατηρείται στις τελευταίες μετρήσεις, ο κ. Ροντούλης τόνισε ότι «ούτε κατ’ ελάχιστο δεν ανταποκρίνονται τα αποτελέσματα των ερευνών για τον ΛΑΟΣ στην πραγματικότητα», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα μπει στη Βουλή, παρά το ποσοστό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις.

Ερωτηθείς για το κόμμα Καμμένου, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι «αφορά τη ΝΔ» και όχι το κόμμα του. «Δεν έχουμε τον ίδιο κόσμο με τον κ. Καμμένο» παρατήρησε.

«Είναι πολλά τα λεφτά· οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι οι πιο επικερδείς επιχειρήσεις» δήλωσε ο Αστέριος Ροντούλης, αφήνοντας υπονοούμενα για ελεγχόμενες έρευνες κοινής γνώμης.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ απέρριψε την κριτική που ασκείται στο κόμμα του για στροφή σε ακόμη πιο ακραίες θέσεις – όπως το θέμα της οπλοχρησίας από πολίτες που τυχόν βρεθούν αντιμέτωποι με διαρρήκτες –, λέγοντας ότι οι απόψεις του ΛΑΟΣ είναι σταθερές.