(Η γιαγιά της Ριάνα με καπέλο, γυαλιά, χρυσή καδένα και… r’n’b στιλ)

(Η Ριάνα εύχεται τα χρόνια πολλά στην γιαγιά της. Δίπλα της ο πιο σοβαρός παππούς της)

Αφού φόρεσε κάτι πιο σεμνό για να τραγουδήσει το Happy Birthday στη γιαγιά της, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για να προκαλέσει -για άλλη μια φορά- με την σέξι εμφάνισή της.

Ο λόγος για την 24χρονη Ριάνα, η οποία ντυμένη σπορτίφ και απλά επισκέφθηκε την -ομολογουμένως στιλάτη- γιαγιά της Κλάρα Ντόλι Μπρέιθγουεϊτ και τον πιο σοβαρό παππού της Λάιονελ -ανεβάζοντας μάλιστα στο twitter φωτογραφίες από το οικογενειακό πάρτι γενεθλίων-, ενώ λίγες ώρες αργότερα έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση σε γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Ντυμένη με ένα see-through τοπ και ένα εφαρμοστό δερμάτινο παντελόνι αυτή τη φορά, μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας και όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε από τον σκανδαλοθηρικό τύπο.

Η 24χρονη σταρ ωστόσο έσπευσε να απαντήσει σε όσους την κατηγορούν ότι από τότε που αδυνάτισε δεν σταματά να ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες της στο twitter και να αφήνει όλο και λιγότερα στην φαντασία στις δημόσιες εμφανίσεις της.

«Όταν ήμουν πιο γεμάτη είχα κόμπλεξ με το σώμα μου, το στήθος και τους γλουτούς μου. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τον φόβο μου και γι’ αυτό άρχισα να γίνομαι πιο τολμηρή. Κι όσο πιο πολύ γδυνόμουν τόσο πιο πολύ μου άρεσε!» ανέφερε η τραγουδίστρια.