Εντεκα Έλληνες φωτογράφοι -γνωστοί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό- στηρίζουν κοινωφελείς σκοπούς επιλέγοντας την αγαπημένη φωτογραφία από το portfolio τους. Ο λόγος για την έκθεση «Snapshots of Greek Fashion Photographers» που από τις 17 ως τις 20 Μαρτίου φιλοξενείται στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής στο πλαίσιο της 11ης Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week.
Οι Coutayar Κώστας, Αυγούλης Κώστας, Βρεττός Τάσος, Γεωργούσης Bill, Δεσύπρη Μάρα, Κατσανάκης Γιώργος, Κρίκης Θανάσης, Μπουρνιάς Γιάννης, Παπαδόπουλος Νίκος, Σκουλός Δημήτρης και Τσατσάνη Κατερίνα συμμετέχουν στην έκθεση που φιλοξενείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ανάμεσα στις επιδείξεις μόδας που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 11ης Athens Xclusive Designers Week οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη μόδα μέσα από την επαγγελματική ματιά 11 Ελλήνων φωτογράφων. Το πρόγραμμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου, τελευταίας ημέρας των επιδείξεων, έχει ως εξής: Νότης Παναγιώτου (17.30), Ουρανία Κέι (18.30), Celebrity Skin (19.30), Ratt by Ρίτα Αττάλα (20.30).

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, αμέσως μετά το τέλος των επιδείξεων, η 11η Athens Xclusive Designers Week θα ολοκληρώσει τα fashion shows με μια εκδήλωση στον χώρο διεξαγωγής της έκθεσης, στην οποία θα παρευρεθούν οι συμμετέχοντες φωτογράφοι, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η πώληση των έργων για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σωματείων και ιδρυμάτων που στηρίζει η «Γραμμή με αγάπη».

Η «Γραμμή με αγάπη» είναι μια πρωτοβουλία της κοινωνικής εκπομπής «Με Αγάπη» που παρουσιάζει καθημερινά η Μαρί Κυριακού μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να δώσει «παράταση ζωής» σε ιδρύματα και σωματεία που κινδυνεύουν να κλείσουν, τη στιγμή που σε αυτά εκπαιδεύονται και κάνουν τις απαραίτητες θεραπείες τους χιλιάδες παιδιά τα οποία φιλοξενούνται και συντηρούνται.