«Θέλω παιδιά, πολλά παιδιά… Θέλω μια ποδοσφαιρική ομάδα από παιδιά» ανέφερε κατά την διάρκεια πρόσφατης συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η Lady Gaga.

H 25χρονη σταρ που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της επίσης διάσημης και φίλης της Όπρα Γουίνφρεϊ, ήταν ντυμένη κομψά έως και συντηρητικά για τα δεδομένα της.

Ερωτηθείσα αν πράγματι επιθυμεί μια μεγάλη οικογένεια η 25χρονη σταρ απάντησε: «Ναι, ναι, φυσικά. Ίσως είμαι υπερβολική (σχετικά με την ομάδα ποδοσφαίρου) αλλά δεν θέλω να αποκτήσω μόνο ένα παιδί, θέλω περισσότερα».

Επίσης η εκκεντρική, πλην όμως παραδοσιακή -όπως η ίδια περιέγραψε τον εαυτό της- Lady Gaga ανέφερε πως θέλει και ένα σύζυγο για να το «ζήσει αυτό».

«Θέλω πολύ να βιώσω αυτή την εμπειρία» δήλωσε χαϊδεύοντας ταυτόχρονα την κοιλιά της, αλλά προς αποφυγή παρεξηγήσεων έσπευσε να συμπληρώσει με χαμόγελο «όχι όμως ακόμη».

Στην ίδια συνέντευξη η Lady Gaga, η οποία μέχρι τώρα κυρίως με τις εκκεντρικές εμφανίσεις, τις δηλώσεις αλλά και τα σχόλιά της μέσω twitter -στο οποίο είναι η πρώτη που έσπασε το φράγμα των 20 εκατομμυρίων followers- έκανε ότι μπορούσε για να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας, τόνισε ότι δεν θα ξαναδώσει συνέντευξη για πολύ καιρό και πως θέλει να απέχει από τα media.

«Όχι Τύπος, όχι τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Lady Gaga, προσθέτοντας πως πλέον δεν θέλει να διαβάζει και να ακούει τίποτα ακόμη κι αν την αφορά.

Η συνέντευξη θα προβληθεί στην Αμερικήτην Κυριακή 18 Μαρτίου, από το τηλεοπτικό δίκτυο«OWN» της Όπρα Γουίνφρεϊ. .