Νέα σενάρια κυκλοφορούν για τον πολυαναμενόμενο γάμο του διασημότερου ζευγαριού της σοουμπιζ.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, που φημολογείται ότι περιμένουν για δεύτερη φορά δίδυμα, θέλουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους πριν την γέννηση των δύο αγοριών αυτή τη φορά.

Να σημειώσουμε ότι το λαμπερό ζευγάρι έχει ήδη τρία βιολογικά παιδιά, την 5χρονη Σιλό και τα 3 ετών δίδυμα Νοξ και Βίβιεν και τρία υιοθετημένα, τον 10χρονο Μάντοξ, τον 8χρονο Παξ και την 7χρονη Ζαχάρα.

«Η Άντζι περιμένει δίδυμα και το ζευγάρι νιώθει ότι πρέπει να παντρευτεί. Έχουν αποφασίσει να υποδεχτούν τα νέα μέλη της οικογένειάς τους ως σύζυγοι και αυτό σημαίνει ότι ο γάμος θα γίνει σύντομα» αναφέρει άνθρωπος από το στενό φιλικό τους περιβάλλον σε ξένο περιοδικό.

Επίσης η ίδια πηγή προσθέτει ότι οι δύο ηθοποιοί πέρασαν πρόσφατα μια κρίση στην σχέση τους γεγονός που τους έκανε να ξεχάσουν τελείως το ενδεχόμενο γάμου, ωστόσο μετά την εμφάνισή τους στην απονομή των Όσκαρ τον περασμένο μήνα, αλλά και την νέα εγκυμοσύνη της Αντζελίνα, το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.