Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον 11 νεκροί από πυρκαγιά σε εργοτάξιο

Τουλάχιστον έντεκα εργάτες έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοτάξιο ενός υπό ανέγερση εμπορικού κέντρου στο προάστιο Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης.

Τουλάχιστον έντεκα εργάτες έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοτάξιο υπό ανέγερση εμπορικού κέντρου στο προάστιο Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Νετζμί Καντίογλου, ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.

«Από 11 έως 14 εργάτες χάθηκαν στην πυρκαγιά» δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT.

Άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, ενώ ένας μεγάλος αριθμών ασθενοφόρων έσπευσε στον τόπο του δυστυχήματος.

Η φωτιά ξέσπασε στον χώρο όπου είχαν στηθεί οι σκηνές στις οποίες διέμεναν οι εργάτες. «Φαίνεται ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε ένα πρόβλημα με τη θέρμανση, λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε, που ήταν λιγότερο από -1» πρόσθεσε ο Καντίογλου.

Το τι ακριβώς προκάλεσε την πυρκαγιά δεν έχει εξακριβωθεί. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV , ενδεχομένως οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk